Zebulon
Шабан страјкс агејн
- Член од
- 20 јули 2012
- Мислења
- 143
- Поени од реакции
- 156
Ова е за мерот ипол, на кај два! Шабан гоуз ту МОМА!На таа слика ми е гадно со маус да поминам, а не па да ја зумирам и едитирам.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е за мерот ипол, на кај два! Шабан гоуз ту МОМА!На таа слика ми е гадно со маус да поминам, а не па да ја зумирам и едитирам.
![]()
Poentata mi bila:Иначе ја на пример коа излегувам по тренерки и апостолки, одма некој рандом минувач ме запира и ми вика да му ја објаснам теоријата на релативитет. Оти знаеш како викаат, алиштата ја прават интелигенцијата, или така нешто. Не е докажано, но се смета дека жените во бурка имаат надпросечна интелигенција, одговорни се за сите терористички операции и како да ги обвинат сопрузите за тоа.

ne se luti <3Poentata mi bila:
Idi dokazi mu go toa (sto go zbori Crazy) na nekoj sto te zjapa dur odis po ulica *taka* oblecena.
Ete Darling, za tebe cel post vo edna recenica
Gledas nekade zbor *inteligencija* vo recenicava? <3
Poentata mi bila:
Idi dokazi mu go toa (sto go zbori Crazy) na nekoj sto te zjapa dur odis po ulica *taka* oblecena.
Ete Darling, za tebe cel post vo edna recenica
Gledas nekade zbor *inteligencija* vo recenicava? <3

Toa go zborev I jas, Darling samo probuvase interesna da bide pa I se pomesala nesto fizikata, inteligencijata I alistata.Па и ние жените кога здогледуваме симпатично момче, прво викаме “еј убав е типов“, прва реакција сигурно не ни е: “еј баш ме интересира колкаво е неговото знаење за квантна физика“.
Тоа нема врска со тоа дали те гледа како објект или не.
Тврдам дека се зависи од тоа како ќе се поставиш со луѓето.
Toa go zborev I jas, Darling samo probuvase interesna da bide pa I se pomesala nesto fizikata, inteligencijata I alistata.
Go naglasuvam toa deka tvojot STAV I ODNESUVANJE ne go gleda nekoj sto te zjapa po ulica. Znaci, sekad ke se najde nekoj sto ke te gleda samo kako objekt. Get it na sto sum aludirala?

Како тие мене, така и јас нив, со иста мерка
Само да видите како се скиснуваат нашиве мажишта кога ќе осетат дека ги третирате како објект и ич не ви чуе за нив...Не е сеедно
Секоја чест на исклучоците, од обата пола.

Мислам дека цела тема може да се сведе на една убава мисла.
Поголема навреда од тоа да ги третираш жените како сексуален објект е да не ги третираш како сексуален објект.