Tesko prasanje. Cestopati moze da se predades na momentot a da ne razmilis za posledicite i posle eden da izleze povreden.Дали има некаква смисла да се мувате со некого без да чувствувате нешто кон таа личност и дали сте свесни дека едниот од двајцата на крајот може да биде повреден(не секогаш)?
Zavisi od devojceto. Moze da e devojka sosem na mesto, no ima dovolno hrabrost da mu se priblizi na toj koj i se dopaga pa moze da bide pogresno svatena.Дали сметате дека женските кои се пуштаат полесно на некое машко и се неозбилни-служат само за мување и ништо повеќе а оние другите кои се поозбилни се такви женски со кои би сакале да имате врска?
Е зашо викаш така кога секоја врска започнува со мување? Која е поентата на мувањето ако не се продолжи во врска?Ќе плаче оној кој бил доволно глуп да не сфати во што се впушта.Мување си е мување.Енд оф стори.
Ама не секое мување продолжува во врска. Поентата-убав помин, авантура, што му ја знам.Е зашо викаш така кога секоја врска започнува со мување? Која е поентата на мувањето ако не се продолжи во врска?
Хмм не би се согласила дека секоја врска започнува така. Мување е едно а врска е друго. Мување е сега сум со тебе овде во овој момент се забавувам и толку крај на приказната. А додека врска е друго. Само треба и двајцата да сфатат дека тоа било мување, зашто има примери кога некој не знае на што е. Тоа е авантура според мене, едноаставно убаво ти е во моментот, може да се повтори пак, зашто да не, ака да се знае на што се, нели?Е зашо викаш така кога секоја врска започнува со мување? Која е поентата на мувањето ако не се продолжи во врска?