Дали девојките сакаат срамежливи дечки?

Дали девојките сакаат страмежливи дечки?

• Да

Гласови: 66 26,6%
  • Не

Гласови: 182 73,4%

• Вкупно гласачи
    248

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
А каде го спомнав дечко ми?
Добро е спомнато за кого се работи... е сега... кој каде се пронашол.
Епа ова тогаш незнам за кого се однесува....т.е на колку души си го испробуваш талентот!?

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Девојките можда сакаат срамежливи дечки, али сТрамежливи шо знам, не ми се верува...

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
девојките многу сакаат срамежливи дечки, многупати морам да глумам дека ме срам за да бидам интересен.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.784
Епа ова тогаш незнам за кого се однесува....т.е на колку души си го испробуваш талентот!?
Моментално на никого, имам дечко.
Кога ми беше мерак, манипулирав.
Никој ништо не доби, како што кажав, ,,ти си мислиш ти ја лажеш а таа те прелажала тебе,,.
Не се прави наивен со сила, добро знаеш за која категорија мажи зборувам.
За оние кои ,,ебат се живо и диво,,. Интересно е, секогаш има барем 1-2 жени во нивниот живот, кои кај не ги ебат физички, туку ни психички, едноставно, бидуваат газени, ама после тоа често се опоравуваат, па стануваат далеку понормални, и со тоа попосакувани мажи.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Не сакам срамежлив дечко во никој случај...
Тоа остава впечаток дека е несигурен во себе и мене најискрено ми е страшно непријатно во друштво на таков...

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
No way... Уствари според случаите околу мене, колку што можам да забележам, секој си бира партнер спротивен на себе (не во буквална смисла), така што ако девојката е екстремно палава можеби би одбрала срамежливо момче.

Ја не сум срамежлива ама сум стегната, неопуштена и затоа сакам комуникативни и опуштени дечки, со таков дечко ми е супер, со срамежлив дечко... аххх, too boring :)

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Зависно до која мера е срамежлив.
Ако е до мера да не знае ни да зборне нешто,па да морам "со кука да му ги вадам зборовите" е тогаш почнувам да се нервирам и гледам што побрзо да избегам.

Член од
19 октомври 2011
Мислења
296
Поени од реакции
253
Девојките сакаат срамежливи дечки да... за да ги откачат! :pos:
Секоја цура очекува да биде забавувана и насмејувана од својот дечко, па према тоа мојот став е дека ако сакате девојки бидете отворени, зборете макар и глупости (ама не премногу хаха) само не молчете. :) Секоја девојка паѓа на духовитост и забавност, па гледам да ги имплементирам овие две работи кога сакам да освојам некоја риба и после да ја “испржам“ во тавчето хахаха. :)

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Сакав срамежлифковци у шесто ~ седмо, коа и да беа US5 у мода пошо тоаш беше шема да си сладок, прибран и да имаш killer подбрковска насмевка :) Убер клиторонавлажнувачко за малолетнички :)
Ама па на таквите да им стаиш етикета дека се Срамежливи е исто као да кажеш дека некоја scene типка со маица со Пикачу, розеви прамени и Супер Марио на xbox е nerd..
Not. Even. Close.

Како и да е, и у такво малце посоцијализирачки усовршено издание пак не ми се допаѓаат срамежливи.
You're suppost to use your cojones.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Да, коа се у пубертет од 12-13 години. Срамежлив дечко/човек значи претежно дека е несигурен у себе, и дека нема став за битни работи у животот.
Дефинитивно на никој не му треба таков човек покрај себе.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Не, не сакаат! Жените сакаат убави мажи, жените сакаат богати мажи, жените сакаат celebrity мажи. Ако задоволувате барем еден од овие услови, немате проблем да си најдете женска. Ако не задоволувате ниту еден, е тогаш сте forever aloner :свиркам:

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Во никој случај не сакам срамежливи и затворени или флегматични како овој последниов...Се отарасав од него фала Богу...
Треба да е маж, а не теле...!

Глеам и претходно на странава сум одговорила... :cenzura:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.423
Поени од реакции
9.074
Zenskite sakaat sramezlivi decki samo ne mozat da gi imaaat ...........ovie doticnite ne mozat da im se doblizat i zenskata ke krene race .............................

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Златна средина помеѓу срамежливост и самоувереност.
Срамежливост со одреден степен на мистичност-Да, ама сеа да му ги тегнам зборовите од уста, не фала. А, вусшност, кога би бил толку срамежлив не би ни прирарила до него, али шта је ту је.

Спротивно на тоа, па и не сакам ептен самоуверени, најпаметни, и најјаки на муабет.
Еднаш имав таков дечко, уф, како завшри тоа трагично, кога не знаеш дали повеќе те сака тебе или огледалото во кое се гледаше и пукаше од самодоверба. Да не можеш да припариш до муабет, и се што ќе кажеш спротивно, без почитување за твоето мислење да го отфрли. Знаете, тоа самоуверените, самобендисаните и се што почнува со само го прават многу често.

Се што е изразено не чини, скромноста води до поголем успех, а срамежливоста и тоа спротивносто, прејаката самодоверба водат до оставање на погрешен впечаток за личноста. Можеби под тоа се крие нешто сосема друго. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom