Дали девојките сакаат срамежливи дечки?

Дали девојките сакаат страмежливи дечки?

• Да

Гласови: 66 26,6%
  • Не

Гласови: 182 73,4%

• Вкупно гласачи
    248
S

Shellshock nam67

Гостин
Го сменив ставот.
Сакав срамежливи момци, не сакам повеќе.
Мора да има карактерно поклопување.Ама добро ми требаа само 20 години за да го променам ставот.
toa znaci deka sakas stegnati momci a :) nesto ko ulicni tipovi a :) ?? bad guys
jas pak obratno sramezlivi devojki :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не бре секое машко, скраја да е.
Ами од оние ,,опасните,, добро знаеш на кои мислам.
Врчак во моето детство имаше една песна, ако не се лажам, Поп Перо ќе да беше (живели за поповите) .. ,,Ти си мислиш ти ја лажеш, а таа те прелажала тебе,,.
Јасно ти е за кои ,,јебачи,, станува збор?
Знам, јебачите на теорија што се дуваат колку легнале и колку ги бива и на кои секоја женска мора да им падне на коленици и да им се диви колку се „јаки“ ;).

Ок сме се разбрале ;).

S

Shellshock nam67

Гостин
Девојките не сакат страмежливи момци имам толку ситуации што можам и хумуристична серија да направам од нив! Факт е дека прво и основно што гледат девојките е изгледот ако не и се допаднеш ништо од бизнисот ако и се допаѓаш па колку скаш биди страмежлив ќе ја средите работата. Точно е дека девојките не го прават првиот чекор никогаш имам зборено со многу девојки и вели и да и се допаѓаш она ништо нема да направи за да ти даде на знаење дека е така.
значи имам другар кој стварно е убав, човекот без мака му се лепат девојки, али јебига има една мана не е доволно машко да ги задржи па сами со одат по кратко време

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.784
Така ако ти успева кај дечко ти,не мора да значи дека можеш и со поинтелегентни да манипулираш.
А каде го спомнав дечко ми?
Добро е спомнато за кого се работи... е сега... кој каде се пронашол.

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
ехехее, која сезона од серискиот ти беше ова?
--- надополнето: Oct 18, 2011 4:47 PM ---

Пробај на мене па ќе дознаеш. Фетиш ми е психо-садомазохистична санкција :)
Електро шок. :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.784
Mnogu ste mi klise site zeni sto sakate "mazi".
Jas mazenca sakam.
Ако под ,,мажи,, подразбираш ,,мачо,, фраер, грешка си, ми се гади од нив. Тие се гореспоменатите ,,јебачи,,
Од друга страна, не сакам срамежливи мажи, зошто јас не сум срамежлива, што би правела со таков?

Дечко ми не можам да го сместам во ниту една од овие категории. Мислам, далеку е од срамежлив, но далеку е и од некој нафуран јебач.

А под мажиња, што подразбираш? :)

I

indigo child

Гостин
Ако под ,,мажи,, подразбираш ,,мачо,, фраер, грешка си, ми се гади од нив. Тие се гореспоменатите ,,јебачи,,
Од друга страна, не сакам срамежливи мажи, зошто јас не сум срамежлива, што би правела со таков?

Дечко ми не можам да го сместам во ниту една од овие категории. Мислам, далеку е од срамежлив, но далеку е и од некој нафуран јебач.

А под мажиња, што подразбираш? :)
Mazenca = bebinja sto mozes da gi galis i kje ti predat ko macenca u skut ^^
Isto, nema da praat mnogu muabet, ke te drzat za racence koga ke se setate u grad, ke bidat sekogas fini so tebe i na sekoe gledanje ke ti vikaat deka si ubava i ke te baknat vo usta 2 pati vo zivotot.
Da? Ne. Se salam samo xD

Ne znam be, sekakvi mi se svigjaat, samo da ne se glupi i smotani.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.784
Mazenca = bebinja sto mozes da gi galis i kje ti predat ko macenca u skut ^^
Isto, nema da praat mnogu muabet, ke te drzat za racence koga ke se setate u grad, ke bidat sekogas fini so tebe i na sekoe gledanje ke ti vikaat deka si ubava i ke te baknat vo usta 2 pati vo zivotot.
Da? Ne. Se salam samo xD

Ne znam be, sekakvi mi se svigjaat, samo da ne se glupi i smotani.
Уф, добро е, ме исплаши.
Не знаеш каква фаца имав додека читав.
Нешто вака :eek:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Уф, добро е, ме исплаши.
Не знаеш каква фаца имав додека читав.
Нешто вака :eek:
Знам случај на типац што бегал низ влез и се дере на цел глас помагајте ќе ме убие а жена му со секирче го брка :pos:. Сите комшии во чудо и се крстат :icon_lol:.

Има и такви, наоѓаат доминантна жена или она ги наоѓа нив и се знае кој ќе биде главен, ако писнат ќотек, знам неколку такви случаи и да се чудиш не се разведуваат туку трпат :).

Така да не се шокирај, се има :D.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.784
Знам случај на типац што бегал низ влез и се дере на цел глас помагајте ќе ме убие а жена му со секирче го брка :pos:. Сите комшии во чудо и се крстат :icon_lol:.

Има и такви, наоѓаат доминантна жена или она ги наоѓа нив и се знае кој ќе биде главен, ако писнат ќотек, знам неколку такви случаи и да се чудиш не се разведуваат туку трпат :).

Така да не се шокирај, се има :D.
Немам ништо против хомосексуалци.
Ама феминизирани мажи, и маскулизирани жени.
Е не дека имам против, ама умирам од смеење со нив.
Умирам.

М

Мартин`

Гостин
Znam sramezhlivki shto znaat da se opushtat i nemaat sram, koga se so lugje koi im prijaat.
Sramezhlivosta e samokontrola i pretpazlivost na prv pogled. Posle podlaboko zapoznavanje ja snemuva.
Koga se vo drushtvo so poznati lugje, tie ne chustvuvaat potreba da se istaknat, dejstvuvaat vo background, ne deka nemozhat da dejstvuvaat vo foreground.
Најубаво кажано го потврдувам ова од лично искуство :icon_lol:

Може да се каже дека сум до одредена мерка срамежлив, и нормално на прв контакт ретко можам да се опуштам.. значи едноставно во присуство/запознавање на нови луѓе “се пазам“ и не давам се од себе што се вика и често добиваат за мене впечаток дека не сум комуникативен дури. но само на почеток зошто сакам се да оди полека потоа се си доаѓа на свое место.. оние поблиските знаат каков сум инаку во секојдневието.

Kajgana Shop

На врв Bottom