Ја следите ли модата??
Колку кога ќе излезете од дома ви е важно што ќе облечете,,...Обрнувате ли повеќе внимание да она што го носите биде модерно или најважно ви е како ви стои и како ви се допаѓа?? Колку ви се допаѓа да се облекувате модерно и дали секогаш сте во чекор со модата,,односно знаете што е ин а што аут, па според тоа и заклучувате што ќе облечете, а што ќе оставите неупотребено во плакарот во зависност од сезоната.....Имате ли неупотребени парчиња облека во плакарот,кои не ги носите повеќе само затоа што им поминала модата или пак си носите се што имате, не обрнувајќи внимание на модата????? Одите ли на шопинг секоја сезона ?? дали луѓето околу вас се модерни и колку модата влијае на вас и на вашиот стил на облекување?
за мене можам да кажам дека ја следам модата,,и навистина на пр. повеќе не ми се допаѓаат маички со гол стомак откако излегоа од мода,, и мислам дека и ако би биле пак модерни не би носела,, во никој случај не сум роб на модата, и никогаш не сум ни била,,но знам секогаш што е модерно,,и кои бои се актуелни....секако секогаш си носам она што ми се допаѓа и што убаво ми стои,нормално гледам да не е аут, но понекогаш дури и ако нешто е модерно ако не ми стои убаво нормално дека не го купувам:smir: