вакви случки илјада иам...
еднашка,кај еден другар дома 5-6 другари(мала група педера
) ги чекафме женските,и ај шо ке праиме?ке дркаме.И само дркаме ние,доагаат женските,и се праат демек не гледаат ова она,ние тури му курот,мртви ладни продужуеме(сите пред свршуене)и само една типка вика,аман бе доста престанете!и другароф со курот надрвен и иде накај неа и и вика- дојди ваму мори да ти кажам јас на тебе доста и ја брка со курот!!!!:pos2:
другпут,на баскет летен камп дркаме у соба и влага типка у соба,другароф свршуе,само што влага она и ја глеа буквално спермата како лета накај неа
исто така , пред некој ден, јас куртон немаф кај да џитнам и го остаиф у прибор од школо ( не го користам па ради тоа ),и мајками нешо ми чачкала барала цигари да неам и само ми се убацуе
друг пут куртоните да ги џиткаш :pos2:
а исто така,еден другар,мајка има БОМБА,и јас идам кај него дома,ја глеам онаква у пижами ме возбуди ептен,му викам на другароф идам у ВЦ ептен ми се сере,влагам дркам дркам,само што свршуем мајкаму влага до вц,срека испадна ко да сум мочал нишо поише![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Дрк :drk: :drk:](/styles/default/xenforo/emot/drk.gif)
еднашка,кај еден другар дома 5-6 другари(мала група педера
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
другпут,на баскет летен камп дркаме у соба и влага типка у соба,другароф свршуе,само што влага она и ја глеа буквално спермата како лета накај неа
исто така , пред некој ден, јас куртон немаф кај да џитнам и го остаиф у прибор од школо ( не го користам па ради тоа ),и мајками нешо ми чачкала барала цигари да неам и само ми се убацуе
друг пут куртоните да ги џиткаш :pos2:
а исто така,еден другар,мајка има БОМБА,и јас идам кај него дома,ја глеам онаква у пижами ме возбуди ептен,му викам на другароф идам у ВЦ ептен ми се сере,влагам дркам дркам,само што свршуем мајкаму влага до вц,срека испадна ко да сум мочал нишо поише
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)