Дали богатите се скржави?

Што мислите дали богатите се скржави?

• Вкупно гласачи
    286

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
Зависи до чуекот имам другари разни ... и богати и не богати.ама другар каков шо иам богат а стиснат (економиста) е тоа немоем да веруем а има паре незнае ни сам колку.Само шо ете таков се погодил чуекот таков карактер само за паре е стиснат за друго нишо.А иначе различни има.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Има и тоа некој богати што се прават којзна штосе со парите :tapp:

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
за да бидеш богат прво треба да си скржав значи скржавите се богати затоа јас никогаш нема да се збогатам

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Игла ако им пикниш в г"з 5 метра жица ќе напрајш

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
скржави се само еден мал дел се исклучок и не се скржави а остатоко се однесуваат како најолема сиромашинка

Член од
30 септември 2007
Мислења
81
Поени од реакции
1
тешко да се каже .. има некој се скржави некој не се :toe:
ама јас мислам дека повеќето од нив не се скржави :)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
AKO BOGATI SE ONIE KOI NAJVEKE POTROSILE TOGAS BOGATITE NE SE SKRZAVI , AMA AKO BOGATI SE ONIE KOI NAJVEKE ZASTEDILE TOGAS E JASNO DEKA SE STIPSI!

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Зависи секој со свое мислење....но мислам дека се.

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Не мора да значи.Се зависи до карактер.Може да си богат а да делиш на сите.А може да си сиромашен а да бидеш скржав на никој ништо да не даваш :)

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Стиснати са побогатите, посиромашните живеат од денес за утре колку што имаат толку и трошат а пак богатите ги чуваат парите за умирачка :tapp:

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Не знам дали богатите се скржави ама знам дека скржавите се богати!

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Не ми теквит дали го имам порано напишано ова на темава а и ме мрзит да се барам по постојве сеа, зато ке напишам пак. Порано ко помал рачунав дека за да си богат морат да си скржав пошо ако даваш мн. ваму таму ништо не ке ти останит и нема да си богат нормално.
А наспроти тоа вервев дека сите шо се сиромашни токму поради то шо не се скржави се сиромашни.

И сеа во поново време право да ви кажам си се сложвам со старото мислење и сметам дека ДА богатите се скржави.
А дека сум во право докажвит и то шо бројкана од ДА одговорите ми се совпаѓат со бројкава од nick-ов LoL :D

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Сегде има секакви.Има и некој што се скржави и некој што не се,зависи тоа и од карактерот на личноста.Но сепак мислам дека 70% не се скржави а 30% дека се...

Kajgana Shop

На врв Bottom