Дали богатите се скржави?

Што мислите дали богатите се скржави?

• Вкупно гласачи
    286

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Зависи до карактерот на човекот, јас тие што ги поизнавам неможеш да ги познаеш дека се богати, ама има и такви кои се сосема спротивни од овие 1 те

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Nema definicija za toa,moze samo da gi podelis na 2 dela od koi:ednite samo rabotat,rabotat a drugitr i rabotat i uzivaat vo plodovite od srabotenoto.

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
abe ne e se do parite....ali bogatite se skrzavi..poketo...i demek kako so velat postarite..deka stegaat,skrazavi se zato imale...:) i vistina e deka poglupo go pominvaat zivotot od kolku posiromasnite!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Зависи до карактерот на човекот, јас тие што ги поизнавам неможеш да ги познаеш дека се богати, ама има и такви кои се сосема спротивни од овие 1 те
точно...знам богати (добро не мрсно богати али така со поише пари) и не..не се скржави...од што не се скржави, се нервираш дека се расфрлаат па..

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Па има богати шо се скржави а има и шо се дарежливи али мислам дека повеќето се скржави.

Член од
23 септември 2008
Мислења
159
Поени од реакции
13
Kolku po bogati tolku po skrzavi e staro pravilo (cest na isklucocite a poznavam i takvi)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
da, bogatite se skrzavi, go znam toa od licno iskustvo, da ne bile skrzavi kako ke se zbogatele?!

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
па зависи од карактерот на тој богаташот. Има некои што си овозможуваат себеси се, на своите деца ништо не им купуваат. Имам таков другар, отепани се од пари , мајка му со 50 кг злато шета на неа а тој со поткустрени тренерки и фармерки:toe:

П

Паган-др

Гостин
Да. Имам и пример за тоа. Имам еден другар (не баш другар али се знаеме) богати се неговите незнаат колку пари има. Да му побараш 5 денари ке ти ги даде со тешко срце (ако ти ги даде) и после ке ти ги бара назад.

Љупка

CLAW
Член од
30 јули 2008
Мислења
69
Поени од реакции
5
zavisi od lugeto... a imam zabelezano deka tie sto se bogati cesto mislat samo na pari poke od siromasnite , odnosno zboruvaat samo za pari , kako i kako da zarabotat poke... bogatite stedat poveke od siromasnite...

Член од
7 јануари 2009
Мислења
406
Поени од реакции
8
Се зависи од чоекот и од карактерот кој го има.Али мислам дека повеќето се :jaj:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
скржави се повекето богати луге,зошто е тоа така незнам...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
скржави се повекето богати луге,зошто е тоа така незнам...
Скржави се и затоа имаат пари оти не се расфрлаат :icon_lol:. Мала шега, се е на индивидуално ниво и зависи од човекот.

Kajgana Shop

На врв Bottom