Дали богатите се скржави?

Што мислите дали богатите се скржави?

• Вкупно гласачи
    286

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Мислам дека се 50:50. Проблемот е во тоа што ако си дарежлив богаташ кој што ги "расфрла" парите, 70% од времето ќе те гледаат како да извадат некој денар од тебе или да те искористат.

Член од
1 септември 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
Koj bogatas dal pari za nesto onaka od keif ili od dusa, nikoj! Site davaat samo za da se napravat arni, kolku za pred narod da se pokazat,no koja e pozadinata? Cist interes,licna afirmacija ili marketing (primer aktuelniot gradonacalnik)

Член од
1 септември 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
Skrzavi se site bogatasi :)pusk:) samo ponekogas se pravat arni. Kolku pobogat tolku e poise supak i srzav (od iskustvo znam):tv:.Ne dzabe rekle daj mu na covek pari pa ke vidis kakov e.:toe:

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
In My Opinion...

LELE AMA GLUPA TEMAAAAA!
Me mrzi da obrazlozuvamm, a komentarite od tipot : "Mnogu se skrzavi", "Kolku poveke imaat pomalku davaat" i slicni mora da potenciram, debilni postovi, neznam so da kazam.. nema lek!

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Mnogu se skrzavi. Sekogas koga ke vidis deka trosi pari - znaj deka trosi samo za da se pokaze uste poveke. Retki se tie sto ne se.

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Mnogu se skrzavi. Sekogas koga ke vidis deka trosi pari - znaj deka trosi samo za da se pokaze uste poveke. Retki se tie sto ne se.
Лоша ти е теоријата...
Според тебе ако троши е скржав, а ако не троши? Значи уште по скржав

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Od coek do coek ...mada pretezno ne se skrzavi ...proracunati se ..ima razlika...i nikad ama nikad ne frlaat ako ne se nadaat na nesto

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Тоа зависи од човекот дали е скржав или не. А кога станува збор за богатите, мислам дека повеќето се и те како скржави. А зошто е тоа така баш кај тие луѓе? Па, штознам, можеби затоа што сакаат да имаат се повеќе и повеќе и се плашат да потрошат некој денар, да не им фали нешто после?

Член од
16 декември 2007
Мислења
89
Поени од реакции
0
Da da definitivno se skrzavi... ova go znam od licno iskustvo... nemozam da kazam za site ama 70% se.. SPORED MENE

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не да се скржави, па затоа и имаат толку! Чесните луѓе никогаш не се пишат на вересија додека богатите тоа го прават доста често и ова го кажувам од искуство!

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Можеби.Некој од нив не се некој се,се зависи на каков карактер ке наидеш.

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Зависи до карактерот,ама претежно се.Само сакаат да зборуваат и да кажуваат колку имаат а за трошење избегнуваат.Барем мое мислење.Али се зависи од човекот.

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
MeToNo1[MkD];623364 напиша:
Богатите се ТАПИ ( поштено игла не им флева у газ ) Повекето од богатажите се такФи Цициии ,, ( и шо ако се богати ? кога животот си го поминуваат поглупо од колку оние кое шо се посиромашни ..)

Ај Хејт Вери Рич Пипл
Така е Мето!!

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Паааа, зависи, има некој нејќе ни денар да даде, а има некој ДОНИРА! помага у развој али 70% ДА! СКРЖАВИ СЕ!

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Знаете, како помал си имав една теорија дека богатите мора да бидат скржави, пошо доколку не би биле такви не би биле богати туку сите пари би ги раздале ваму-таму.
Е сега кога ќе се подзамислам малце до некаде и точна ми била теоријава, бидејки познавам повеќе луѓе со помалку пари кои би дале повеќе одколку што можат да си дозволат(за нешто хуманитарно на пр.), а во помал бр. се оние кои имаат повеќе пари а даваат исто толку колку предходниве(не дека ги нема, ама помалку се:)).

Kajgana Shop

На врв Bottom