Даваш??хехе...И да ми дајш нема шанси да ја оставам мојата вера..Богородица помогнала да се родам, а го носам името Господово!!Тоа нема цена, НИКАКВА!!!
Sekako deka ne! Religijata e nesto kako duhovno bogatstvo. Ti dava nadez deka po temniot tunel ke zdogledas svetlina. Najubavo e da veruvas vo nesto, no ne da go menuvas za pari. Ako smenis religija za pari nema samo da ti se naluti Bogot koj si veruval prethodno tuku i toj drugiot bi videl kakov covek si.
Pogresno sme se razbavr moite zborovi razmislete vie koj se somnevate se odnesuvase na onie kojsto se dvoumat vo vrska so ovoj problem a ne deka jas nudam nesto i deka iskusuvam nekoj a napravi nesto takvo nedaj Boze.
Абе слушете ме мене не си ја менувајте верата тоа е најлошо да знаете зборувам за било која вера мислам и да си католик не се менувај у православен тоа е лошо.
Зш да не сменим? Ехее со милион евра ќе им помогнам на мнооооооооогу луѓе и ќе им речам дека мојата помош нема никаква врска со Господ. И тогаш луѓето ќе веруваат во мене. Ако не за друго, барем ќе знаат дека ја постојам и дека правам добри дела за разлика од некој друг...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.