Во потполност имаш правоВака сеа да простиш неверство е добра работа, а тоа значи оти сексот, или парите, се на високо ниво.
Што ако ти си причината што тој те изневерува? М?Постојат многу причини поради кои некој/а би изневерил/а. Но која и да е причината јас не би простила. Да ми набие некој рогови и јас да прејдам преку тоа тешка работа
Значи напишав дека која и да е причината за неверството дури и јас да сум причината затоа што тој ме изнаверил нема да простам неверство. Тоа е мојот став.Што ако ти си причината што тој те изневерува? М?
Значи точно постојат многу причини за неверство, но скоро секогаш самите сме си криви што партнерот решил и успеал да не изневери. Доколку подразмислиш троа повеќе користејќи рационална и логичка глава, ќе видиш кај кого паѓа вината на крајот при чинот на „неверство“...
Е, па ако некој те изневери поради тоа што не е задоволен од тебе ( во секој поглед), зошто да му простиш, кога тој и тогаш пак нема да биде задоволен од тебе, и така цел живот ќе те изневерува.Што ако ти си причината што тој те изневерува? М?
Значи точно постојат многу причини за неверство, но скоро секогаш самите сме си криви што партнерот решил и успеал да не изневери. Доколку подразмислиш троа повеќе користејќи рационална и логичка глава, ќе видиш кај кого паѓа вината на крајот при чинот на „неверство“...
Зошто цел живот? Постои решение и за тоа: прекинување на врската доколку сметаш дека нема да можеш да се вратиш во тој човек во кој она на почетокот се заљубила и кога сте биле и двајцата среќни.Е, па ако некој те изневери поради тоа што не е задоволен од тебе ( во секој поглед), зошто да му простиш, кога тој и тогаш пак нема да биде задоволен од тебе, и така цел живот ќе те изневерува.
Според мене човек не се менува. Секој во овие години е веќе изградена личност и мислам дека си има свој поглед на работите. Она што ти рече дека кога таа се заљубила во мене ( ќе се земам како пример) сум бил еден, а после некое време сум друг. Мое мислење е дека таа тогаш не ме познавала доволно и со тек на време ме запознава повеќе, зошто нели со време за човек дознаваш многу работи ( кои позитивни, кои негативни). Сега кога ме знае во секој поглед ако реши да ме изневери ( таа можеби се надевала дека ќе бидам различен од тоа што навистина сум, ама што е тука е) значи дека јас не сум она што таа го очекува од еден дечко. Така да, после и да се врати, јас ќе бидам пак истиот ( како кога ме изневерила) и само прашање на време е кога пак ќе го стори истото ( кога ќе се појави подобра прилика ).Зошто цел живот? Постои решение и за тоа: прекинување на врската доколку сметаш дека нема да можеш да се вратиш во тој човек во кој она на почетокот се заљубила и кога сте биле и двајцата среќни.
Доколку сфатиш дека си згрешил и дека можеш и сакаш да се вратиш како што си бил порано, тогаш врската продолжува и со малку напор од твоја страна се тера нова фаза на среќна релација.
The BestСпоред мене човек не се менува. Секој во овие години е веќе изградена личност и мислам дека си има свој поглед на работите. Она што ти рече дека кога таа се заљубила во мене ( ќе се земам како пример) сум бил еден, а после некое време сум друг. Мое мислење е дека таа тогаш не ме познавала доволно и со тек на време ме запознава повеќе, зошто нели со време за човек дознаваш многу работи ( кои позитивни, кои негативни). Сега кога ме знае во секој поглед ако реши да ме изневери ( таа можеби се надевала дека ќе бидам различен од тоа што навистина сум, ама што е тука е) значи дека јас не сум она што таа го очекува од еден дечко. Така да, после и да се врати, јас ќе бидам пак истиот ( како кога ме изневерила) и само прашање на време е кога пак ќе го стори истото ( кога ќе се појави подобра прилика ).
Генерализираш, што е погрешно затоа што познавам такви кои се смениле повеќе од 2 пати во животот. Значи секогаш постојат опции човек да се спаси од нови неверства (како што пишав погоре).Според мене човек не се менува. Секој во овие години е веќе изградена личност и мислам дека си има свој поглед на работите. Она што ти рече дека кога таа се заљубила во мене ( ќе се земам како пример) сум бил еден, а после некое време сум друг. Мое мислење е дека таа тогаш не ме познавала доволно и со тек на време ме запознава повеќе, зошто нели со време за човек дознаваш многу работи ( кои позитивни, кои негативни). Сега кога ме знае во секој поглед ако реши да ме изневери ( таа можеби се надевала дека ќе бидам различен од тоа што навистина сум, ама што е тука е) значи дека јас не сум она што таа го очекува од еден дечко. Така да, после и да се врати, јас ќе бидам пак истиот ( како кога ме изневерила) и само прашање на време е кога пак ќе го стори истото ( кога ќе се појави подобра прилика ).
Во потполност се согласувам со ова. Причината зошто партнерот не изневерил обично секогаш се наоѓа во самите нас.Што ако ти си причината што тој те изневерува? М?