Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата city
  • Време на започнување
Член од
16 септември 2010
Мислења
39
Поени од реакции
2
би ја кренал склоци......... на женско рака не се крева директно со нога се МАВАТ :)))) а ако ме изневери два пати со виљушка ке ја АКНАМ...

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
би ја кренал склоци......... на женско рака не се крева директно со нога се МАВАТ :)))) а ако ме изневери два пати со виљушка ке ја АКНАМ...
Нема уште еднаш да и текне да те изневери, од што ќе се уплаши од првиот пат :)

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
дали ќе простам незнам ама знам дека ќе и вратам да се осеќа понижена, па после она нека реши дали ке ми прости мене или не
:)

A

Auditore

Гостин
Сите велите дека не би простиле прељуба, но сигурен сум дека кога би биле во 2-3 годишна врска и парнтерот ве изневери и потоа се покае за тоа и ти го докаже тоа малкумина од вас го имаат тој карактер да кажат НЕ после се(без навреда).
Јас бев во таква врска и партнерката ми направи прељуба, после ме молеше, се каеше, јас останав цврсто на моето НЕ и денес некогаш се запрашувам дали би било боље тогаш да сум и го простил неверството(али не и да заборавам).
Поентата е декој секој заслужува втора шанса, а дали сме ние подготвени и дали сакаме да ја дадеме зависи од многу други фактори за кои нема да пишувам тука бидејќи не е место.

Член од
22 септември 2010
Мислења
6
Поени од реакции
0
Nesto so najmnogu mrazam e neverstvoto toj dokolku me saka ne bi me izneveril. Nesto so se vodam vo zivotot e ako sakas da si so mene ok , a ako ne prijatno so zdravje nikoj so sila ne drzam. Pa mojot odgovor nema sansi da prostam ne vrska ne brak so saka neka e sansa nema:nenene:

L

Liberation

Гостин
Да бидам изневерен, за мене значи дека не сум доволен, не сум интересен, сексот не е ок, а чувствата исчезнале.

Може да ме навреди до бога, може да ме удри, може да ме плукне во лице... би простил. Ама не верувам дека има попеколно чувство да знаеш дека некој те зае*ал.

Баш поради тоа никогаш не сум изневерил во врска, не дека не сум бил во ситуации кога сум можел, кога сум сакал... Верноста не е да се правиме слепи на сексипилот и привлечноста на некои кои не се нашиот партнер. Верноста е тоа да го гледаш, ама да не направиш нешто, зошто знаеш дека тоа би го повредило партнерот најмногу од се’.

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Тој што сака простува .. простив еднаш , простив вторпат .. трет пат не бидува .. таков е животот велат но животот не е крив криви се луѓето , ја сакав премногу и ми беше убаво но за се постои крај .. убавина и памет не одат .. штета

Член од
24 јули 2010
Мислења
212
Поени од реакции
12
Би простил
Ама ме загрижува причината за неверството .
Тоа значи дека во врската нешто смрди
Заклучок џабе сум простил

Член од
22 април 2010
Мислења
98
Поени од реакции
8
Имам простено само еднаш и никогаш повеке...ма било каква да е причината за неверството..

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Epa .. Koj ne fatil partner/partnerka vo neverstvo znachi nemozi da kazi dali bi prostil ili ne .. :) POsho ti mozish da si jak/a na zbor pred da se sluchi toa .. ama ko ke se sluchi da te vidam kakov/kakva si. Posho ti ushte ke ja/go sakash. Nema da odsakash taka lesno. Ne si ti daljinsko pa da stegnish ON pa OFF. Jas vikaf deka vo zivoto ne bi prostila neverstvo, i mu rekof lichno na dechkomi. Varaj me i megju nas ke bide gotovo, ke bide kraj. Ama se sluchi sho se sluchi. I ko dojde do toa deka me izvaral ednash. Ne deka sakaf da mu prostam, nego od sho go sakav nekjef da bide kraj megju nas i rekof deka toa samo edna greshka bila i se nauchi od greshkata i nema da bidi pak. Od sho bef tolku jaka na zborovi pred da se sluchi, i kakva bef slaba ko navistina se sluchi e toa e golemo chudo. Ne mislef nikogash deka ke mu prostam na eden coek taka, ama toa bide. Samo sho pak ke se rasipi vrskata. Mozish da prostish ali veruvanje vo nego/nea teshko ke se vrati odma. I na kraj .. toa ke ti ja rasipi vrskata.

zakaculko

skinhead '03
Член од
24 март 2009
Мислења
201
Поени од реакции
33
Би простил
Ама ме загрижува причината за неверството .
Тоа значи дека во врската нешто смрди
Заклучок џабе сум простил

колку паметно само кажано, целосно го подржувам ова, значи ако вара нешо не е во ред, дали секс дали нешо друго не е битно, ќе простиш и после што? ќе треба цело време на штрек, ќе требда го се мењаш ако личност за да не го правиш она шо му/и сметало а тоа значи дека таа/тој те нема прифатено таков каков што си, ако го прифатиш партнерот таков каков што е нема да го изневеруваш и ако си задоволна од него, и просто поради таа причина јас не би опростил никогаш, а мене лично ми имат опростувано ми дале втора шанса сме продужиле ама после некое време исчезна љубовта и се разделивме

Член од
16 јануари 2008
Мислења
256
Поени од реакции
19
што и да ми направи би и простил, но само на една личност. ќе ми биде криво и ќе ми биде тешко но додека сакаме срцето е тоа кое што го има главниот збор.

Kajgana Shop

На врв Bottom