Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата city
  • Време на започнување
O

Out Boy

Гостин
Не. Никогаш. Под никакви услови.

Отворените врски не можам да ги смислам, што значи дека за мене, врската по дифолт значи обврзување на верност. Верен сум, тоа и очекувам од партнерот.

Никаква супстанца или ситуација не може да ме оттргне од тоа, така што не ме интересира во каква состојба бил партнерот, или во колку големо “искушение“ паднал.

Точка
Со извичник

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Не ми се десило ама мислам дека НЕ.Ако ја сакам многу може и ќе простам али врската нема да биде како некогаш и пак за брзо ќе раскиниме, па така да џабе да се мачам.Ме изневери -> АЈДЕ ПОЗЗ

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Не ми се десило ама мислам дека НЕ.Ако ја сакам многу може и ќе простам али врската нема да биде како некогаш и пак за брзо ќе раскиниме, па така да џабе да се мачам.Ме изневери -> АЈДЕ ПОЗЗ
Оти да се мачиш, ќе си ја клецкаш дур не си најдеш друга.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Да би простил ако ми дозволи после и ја да ја изневерам:).Ама тоа ќе почека зашто ќе има доста време да се одлучам со која би го искористил тој џокер

Член од
17 ноември 2009
Мислења
84
Поени од реакции
7
Да би простил ако ми дозволи после и ја да ја изневерам:).Ама тоа ќе почека зашто ќе има доста време да се одлучам со која би го искористил тој џокер
haahahahhaahha, znaes deka se slagam....
bi prostila, ama koga bi varala posle toa, bi bilo opravdano....

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Не простувам бидејќи не дозволувам некој од мене да прави будала. Ако не ме сака немора да е со мене во врска, јас со сила не го терам. :pipi:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Не простувам бидејќи не дозволувам некој од мене да прави будала. Ако не ме сака немора да е со мене во врска, јас со сила не го терам. :pipi:
А од каде да знаи дека сака да е со тебе ако не проба како ќе биди со друга?
Дечкото можи само сака да биди 100% сигурен во љубовта и да биде апсолутно сигурен дека ни една друга не е како тебе и не ја сака како тебе.

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Дечкото можи само сака да биди 100% сигурен во љубовта и да биде апсолутно сигурен дека ни една друга не е како тебе и не ја сака како тебе.
Епа ако беше така сите до сеа требаше да се вараат, бог да чува сте вие машките, несватливи! Нека раскине со мене па после нека иде со други! А ако ме сака нема да иде да се влечка со други, ондак шо се фатил со мене ако сака да ме изневерува ?! Исусееее .. :wink:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
Па така ли ќе се ‘‘осигурува‘‘ со тоа што прет мене ќе е верен и 100 пати во денот ќе го слушам она ‘те сакам‘!...И што ми вреди ако тоа не е вистинито и тој на страна ќе жврља со други..ЗА ДА ВИДИ ДА НЕ ИМА НЕКОЈА ПОДОБРА ОД МЕНЕ?!:vozbud:
...Па извини не ми треба таков:toe:

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Si[M]onA;3102685 напиша:
Па така ли ќе се ‘‘осигурува‘‘ со тоа што прет мене ќе е верен и 100 пати во денот ќе го слушам она ‘те сакам‘!...И што ми вреди ако тоа не е вистинито и тој на страна ќе жврља со други..ЗА ДА ВИДИ ДА НЕ ИМА НЕКОЈА ПОДОБРА ОД МЕНЕ?!:vozbud:
Потполно се согласувам со тебе. БРАВО! :smir:

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Si[M]onA;3102698 напиша:
хмммм...Мило ми е!:pipi: ...Пер овие машкиве ств. не сваќаат некои работи...тоа е:toe:
Да те смува и после да те откачки.. јбг Машки шо моеш да очекуваш од нив, ама да не претеруваме не се сите исти. :pipi:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Si[M]onA;3102685 напиша:
Чоек се ќе направи за вас за да ве засака искрено а вие така “НЕ МИ ТРЕБА ТАКОВ“ ?!?!

А зошто да се влезе во некоја врска ако не е чоек сигурен дека е таа вистинската??
За после 5 или 10 или 20 години да сфати дека има подобра, дека сака друга??? Дури тогаш настануваат проблеми, дали да останеш со некој реда ради или оти ти е жал за неа или да се оставиш после 10 или 15 или 20 години врска.

И одма миу лепите етикети “жврља“, а тој само сака да ја утврди и осигура својата љубов.

Неблагодарни сте!

Kajgana Shop

На врв Bottom