Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата city
  • Време на започнување

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Доколку има вистински факти (дека била пијана , дрогирана итн.) или пак мн. добра причина би простил .. Ин адер кејс .. Не ! :)

Член од
4 април 2008
Мислења
45
Поени од реакции
2
Nikogas ne veli ne.I jas taka velev ama zgresiv.Stotuku doznav deka mojot soprug me vara,i znaes sto napraviv?Mu prostiv.prvata pomisla mi bese da go ostavam,ama premnogu go sakam i mu prostiv.Dodusa odvreme na vreme me maci toa,no se trudam da zaboravam.Nema pobolno nesto od toa da doznaes deka toj sto najmnogu go sakas ti nabiva rogovi.No covecki e da se prosti,neli?

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Ако ептен ми признае дека згрешила би и дал УШТЕ ЕДНА ШАНСА зошто да не , но само една

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Зависи какво неверство. Ако е само бакнеж на пример, и ако бил пијан (или ако ме помешал на пример со некоја :)) би размислила, но доколку е спиење со друга е овде веќе не знам, тешко многу тешко...

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Дефинитивно НЕ!!! Без разлика со кој, како, и зошто...

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
дооолго време варав и немав гајле ни дали повредувам чувства ни дали на некој му значам се додека тој некој кој мене ми значеше скоро една година ме вараше и праеше будала на здрав памет.и си ја научив лекцијата видов колку боли. сега сум во нова врска каде што нема простор за неверство. животот би си го дала дека мојот партнер не би ме изневерил, ви пијан ни издрогиран а ни јас него. неверството за мене е знак дека во врската нешто недостига или оној кој изневерува нема чувства кон другиот.

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
имаме врска...
се сакаме...
далеку сме...
незнам...
многу ќе ме боли...премногу ако се случи тоа
ако ми каже сама пола е простено,а за другата половина ке стегнам заби и ке простам бидејки знам дека...
ако разберам од други...е тогаш незнам навистина дали би простил...

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Imam prosteno no pak se povtori.
Toj sto te izneveril ednas ke te izneveri pak

K

kat.<3

Гостин
љубовта се извинува, се простува и ништо не прекорува, колку и да боли душата.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Imam prosteno no pak se povtori.
Toj sto te izneveril ednas ke te izneveri pak
Во ова сум сигурна.

Мојот збор е НЕ.Мразам неверство и ситници поврзани со него.Враќам дупло:pipi:
п.с.ова како оглас излезе:pos2:

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
љубовта се извинува, се простува и ништо не прекорува, колку и да боли душата.
Колку и да боли душата колку и да е тешко може но само еднаш... доколку стане навика сигурно дека не...

R

reactive89

Гостин
Не би простил... зашто ако еднаш се деси, ќе се деси и по втор пат, и после тој пат пак ќе се деси... ако те сака онака најикрено нема ни да дозволи да се деси...
Но, ај да не бидам толку настроен, би простил ДОКОЛКУ и само ДОКОЛКУ се убедам дека заслужува да и простам, и ДОКОЛКУ увидам дека стварно се кае за тоа и дека нема да и се повтори пак тоа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom