Дали би го посетиле Лас Вегас?

дали би се коцкале во лас вегас?

• Вкупно гласачи
    101
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
без размислување животна желба ми е да отидам таму не ради коцкањето има и други интересни дешавки таму

T

Tetro

Гостин
би го /посетил/

повеќепати... не само поради гламурот и воздухот и пичките и дрогата и светлата и кулата и пирамидите и шо и да има друго, знам дека има многу... и кадилак би возел :)

--- надополнето ---

би го /посетил/

повеќепати... не само поради гламурот и воздухот и пичките и дрогата и светлата и кулата и пирамидите и шо и да има друго, знам дека има многу... и кадилак би возел :)

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Стварно лудо прашање, колку и да е Sin City една од најатрактивните деснитации во светот е :smir:

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
без размислување животна желба ми е да отидам таму не ради коцкањето има и други интересни дешавки таму
Е да...цело време нешто се дешава...
Него и во рандом МК град на пример нешто се дешава ден и ноќ...уличната светилка прави бззз навечер,тревата расте,преку ден дрвата имаат сенка,облаците си се шеткаат по небото,одвреме навреме мачка брка стаорец,оџаците зимно време чадат...

Лас Вегас?
Престолнина на самоубиствата,нуклеарен test site во близина,сексуалните работнички имале 4,7439432% повеќе силикон него на друго место и the ultimate place of suckerdom - gambling that is......а да имало и пирамида,иста како Кеопсовата само подобра...

Калкута,Порт Морзби и Могадишу...:vozbud:...that`s where fun is...
Посета на Лас Вегас на некоја листа на приоритети би бил измеѓу Новочеркаск и Нови Пазар...

Х

Ханзо

Гостин
Се што знаете се неонки, пички и звук на монети од гламурозните казина. Не избуши телевизијава во мозок. Ајт сега, си одам во манастирот.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
И Ајфелова кула има и ред други копии на слични градби :) .Светот во маало ...
Убаво би било да изградат верна копија на нуклеарната електрична централа Чернобил со посебно внимание на деталите од реакторот бр.4...

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
А зошто да не ?....Поинтересна тема би била дали би го посетиле Багдад, Пјонгјанг, Техеран ?

M

macgowan

Гостин
Бев 1997 две ноќи во Лас Вегас со роднините кои живеат во Л.А. (бев 2 недели кај нив па бевме Вегас со кола-фантастично!)-тоа е нешто незаборавно и единствено!Лудница која мора да се види!Да дај господ секој да може да го посети!
Сакам пак,ама многу нешта се изменија од тогаш па малку веројатно дека ќе одам пак...јас...барем децата кога ќе пораснат.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не би одел таму за да гледам имитации и вештачка забава, би посетил некој од античките градови или пирамидите во било кој дел на светот.

M

macgowan

Гостин
Не би одел таму за да гледам имитации и вештачка забава, би посетил некој од античките градови или пирамидите во било кој дел на светот.
Вештачка забава?Човече,антички градови имаш и тука,во околината и малку пошироко,ама она нешто го има само ТАМУ!И јас неќам извештачени и `сосила`дестинации и сл.,ама онај вид на кич е уникатен,она е забава 102,5% во прав смисол на зборот.Се друго е имитација,верувај,Лас Вегас е уникатно лудило!

Kajgana Shop

На врв Bottom