Дали Љубчо Георгиевски треба да се врати на политичката сцена во Македонија?

Член од
18 јули 2008
Мислења
192
Поени од реакции
10
Грешка, треба БЦ да се носи у пизду материну! За баланс :pos2:
потполно се согласувам :)

и јес да ептен интересни дуели имаше на времето, а мора да признаете забавно беше :pos2:

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
значи според тебе поголем патриотизам е да не направиш ништо за економијата и плус да го продадеш знамето и името,второ како што реков предходно 10% за приватизација што останаа од комуњарите за тебе е цела држава ?
Не вади ми зборови од контекст, претходно реков дека бај Љубчо е второто најлошо нешто после комуњарите.

Погрешен идол имаш цвеле.Да беше Љубчо саглам, одма ќе го пикнеше БЦ зад решетки заради конзумирање кокаин. Да беше Љубчо саглам, немаше да ја запусти и ВМРО Народна туку ќе се ангажираше и ќе се вклучеше во оправање на државата. Но тој со Снешка сега си е во Блгарија, си ужива во стекнатите провизии од криминалните приватизации кои тој ги спроведуваше и ич к.. не го боли, дури и за тие кои го величаат и го прават невина жртва, визионер, нострадамус итн итн.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
потполно се согласувам :)

и јес да ептен интересни дуели имаше на времето, а мора да признаете забавно беше :pos2:
Такви ТВ дуели ниту имало,ниту ќе има на овие простори.Ме потсетија на нив Амди Бајрам со оној опонентон,ама овие двајца со стил се брукаа.Без Љубчо нема шмек во кампањите,во ТВ дуелите,во проокациите.Овие моменталните ем исто трескаат глупости,ем незнаат слатко да те насмеат.Грујо му беше ученик,но ништо не научил.
Се колнам дека никогаш не сум посетил психијатриска установа во земјава:pos2:

Член од
7 мај 2005
Мислења
1.231
Поени од реакции
307
НЕ, најдоброто нешто што и се случи на Македонија е политичкото „пензионирање“ на Георгиевски. Единствено подобро нешто може да биде пензионирањето на БЦ.
Амин!

А Љупчо нека не помислува да се враќа.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Седи Б.Ц. у меана и пее:
како што е таја чаша полна со виииноооооо, така е и мојто носе полно кокаааиииин, така е и мојта душа полна јадовииии што не сум премиеееер!
Ма носи се и ти заедно со твојот исцибреник Д Фејс Б.Ц. заедно со вовјода ЉубЧе и Сердар Којло Брилијантот Гвујо у остала мршојадна пциштоништожничка полугремлинска банда у тринајсе пизде смрдливе материне.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Седи Б.Ц. у меана и пее:
како што е таја чаша полна со виииноооооо, така е и мојто носе полно кокаааиииин, така е и мојта душа полна јадовииии што не сум премиеееер!
Во срцето не може да има кокаин, но може да има да речеме....испрани пари од ТВ кампањи(нели кажаа дека една реклама е 400 000евра), и станување од клошар до мултимилионер.:smir:

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Ам море кај се сите војводи од времето на Љупчо упс Љубчо , јас мислам убав си е Гујо, ни Б.Ц. никој.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Обавезно и шо побрзо да се врати Љубчо во политиката! A.S.A.P.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Персона нон грата...пробугарско гомно....да му ја шмекнам жената и да општам со нејзе!

Kajgana Shop

На врв Bottom