pain_killer
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.539
- Поени од реакции
- 2.229
Ако станува збор за роднинска или другарска врска не важи! Љубовна врска на далечина никако:nesum:!
не значи дека ако тебе не ти успеала таква врска и на други нема да им успее/не им успева...познавам многу случаи со такви врски па се е во ред....E aj sega jas malce od sopstveno iskustvo..imam vrska na dalecina poveke od dve godini,a so deckoto se znam skoro tri.Od pocetok vrskata bese na dalecina(znaci ne sme idele pa da otisol ili nekoj takov fazon).Na pocetokot se bese ok,i sekoe viduvanje on mi vikase da se preselam kaj nego(ne bese toa oficijano predlog za brak,ama frazi od tipot sakam da bideme zasekogas zaedno i tako to).Ova leto za prv pat posle 2godini jas bev kaj nego na gosti,da me upoznae so negovite..i pred da si idam mi rece deka saka da ostanam,ali deka ne e 100% siguren,nego deka e siguren nekoi 99,99%.
Iskreno bidejki bev prv pat otidena,ne sakav da ostanam od prv pat,sakav da si gi sredam vpecatocite(ipak upoznavanje buduca svekrvica i sve to) i istoto mu go rekov i nemu,deka e najdobro da si gi sredime vpecatocite sekoj na samo..
Denes,11 Sepremvri,deckoto mi kaza deka ne e sreken so mene,deka ni koga sme zaedno ne mu e se taman..a samo pred nepolni 2meseca mi rece da ostanam kaj nego.
Taka da,vrska na dalecina-Ne blagodaram:zid:
i zal mi e za site romanticari(vo koi spagam i jas) sto mislat deka bi uspealo..se e popusto
Да :nesum:Obicno ovaa "pogovorka" kruzi naokolu koga eden od partnerite kje otide negde u stranstvo - Dali na studii ili na rabota na odreden period -1,2,3 godini...Dali navistina ova znaci kraj na edna vrska ili vrskata moze da opstoi so istata ljubov kako i predhodno?Ima milion primeri deka NEMOZE no se nadevam ima i primeri i deka MOZE...Shto mislite?Dali moze da postoi tolkava ljubov da dvajcata partneri oddoleat na iskushenijata okolu niv i ostanat verni?