Aбе зависи како глеаш на работите.. ако си од Ново Лисиче или Аеродром тогаш пешки е 20 мин,а не праам муабет за евентуален АвтоСтоп или такси ако идете 3-4ца..Значи така не е далеку воопшто., и е доста далеку ..........
Од сето ова само последните 6 збора се точни,.али треба да се рачуна на тоа дека има професорки,млади стари(мегу нив беше и Чичолина )Позитивно е што ке си обучен за струката што ке ја одбереш, и како што кажуваат дека е построго и потешко последниве години но сепак со 1-2 тетратки можеш 9 месеци во школо да идеш
А негативно ако ти одговара да си тепан барем еднаш во тие 4 години и скоро ич нема да гледаш женски
Едно е сигурно .таму никогаш нема да ти е досадно :pos2:Дечки само шо завршив осмо, и планирам да се запишам во михајло пупин, попознато како коце металец,но многу ми мрчат за тоа школо па има ли некој искуство да ми пренесе од тоа школо колку е тешко и сл.
Дечки само шо завршив осмо, и планирам да се запишам во михајло пупин, попознато како коце металец,но многу ми мрчат за тоа школо па има ли некој искуство да ми пренесе од тоа школо колку е тешко и сл.
Ја биЕве
Тука
Умира
Цивилизацијата
Женска да фатам од школо .. ти нормален си ..ја завршив у Коце ... и тапа ми беше .. сакам да кажам подруго е со девојки во школо околу тебе ..него геј атмосфера...... ДОСАДНО е ....4000 машки и 3 девојчиња ако ти одговара на тебе ..твој филингЈа би
Еве
Тука
Учат
Царевите
Слушај бе... Јас учам у коце, и ништо не му фали на школото, професорите си се топ, а и доста повеќе работи ќе научиш него у ПТТ да се запишеш...
Ко второ ти си една од тие грди фаци чим сакаш у школо женска да фатиш... јас неам у клас женски, али затоа имам ВАН клас...
Не му шири дезинформации на детето... ако сака да биде нешто, ако се определил кој смер ќе му остане у животот, и ако планира да УЧИ, нормално... може да се запише... А ако е џаболебар и ако мисли дека ќе му пишуваат петки ко у основно, мало сутра...
P.S.: СЕТУ :smir:
Која генерација заврши и зашто така мислиш? Многумина кои ги знам а и самиот јас по прашањето каде би се запишал ако сега си пак средно сите викаат назад во Коце што не е случај со луѓе од Борис, ЈБТ, Корчагин итн итн.Женска да фатам од школо .. ти нормален си ..ја завршив у Коце ... и тапа ми беше .. сакам да кажам подруго е со девојки во школо околу тебе ..него геј атмосфера...... ДОСАДНО е ....4000 машки и 3 девојчиња ако ти одговара на тебе ..твој филинг
Плус..Се учат непотребни работи за струката во која си запишан ...
ЕТУЦ, ми разбуди спомени од пред две години.
Таму завршив и јас и брат ми, тоа што нема девојки нека не те замара многу многу баш попрво ти би завршил со некоја него некој од ЈБТ а ова ти го кажувам од искуство.
Некој викаат дека учењето е боза,:pos2::pos2::pos2: многу е кренат критериумот на учење дисциплина и останато со што сигурно ти кажувам дека ПТТ се дефинитивно под Коце а и некој од останатите училишта и гимназии.
Добри 4 години поминав таму, автоматика и сметачка техника. Најубаво ти да си се одлучиш каде сакаш да се запишеш и да не те премислува некој зашто после ебење нема каење.
Патот до таму и назад авантура секој ден кога само ќе се сетам на фештите во автобус и слично:pos2::pos2::pos2:
Околу тоа со тепачки некој што спомна додека учев имаше но за разлика од порано беа драстично намалени и се поретко ги имаше и сега верувам дека е така ако не и подобро.
Ако си човек на место сигурно дека нема да јадеш ќотек како што некој кажа во горните постови него може само од тебе да јадат:helou:
Ако сакаш уште нешто да прашаш слободно:smir:
Која генерација заврши и зашто така мислиш? Многумина кои ги знам а и самиот јас по прашањето каде би се запишал ако сега си пак средно сите викаат назад во Коце што не е случај со луѓе од Борис, ЈБТ, Корчагин итн итн.
Значи генерација пред мене имаш завршено, ништо чудно и да те знам.Генерација 2002-2006 ... Многумина шо ги знам јас викаат дека никогаш повеќе не би се запишале во Коце ....доста и се префрлија во други школи ...заебанции,дружба тоа е све ок ..ама нема разновидност тоа е главниот проблем ..еден пол .. ..
Се заебав .... се запишав дека ми беше блиску ,па да не се возам многу со автобус ...сакав и да се префрлал ,ама немав мои финансии за полагање испити во други школи...Значи генерација пред мене имаш завршено, ништо чудно и да те знам.
Каква разновидност? Си знаел каде се запишуваш, знаеш што те чека така? ако не ти се свиѓало тоа што си се запишал?
А што со тие што не им беше блиску? Што доаѓаа од Тетово, Куманово, Ѓорче?Се заебав .... се запишав дека ми беше блиску ,па да не се возам многу со автобус ...сакав и да се префрлал ,ама немав мои финансии за полагање испити во други школи...
А што со тие што не им беше блиску? Што доаѓаа од Тетово, Куманово, Ѓорче?
Какви ти се тие финансии? Сакаш да кажеш дека ти требаат пари за да земеш добра оценка во некое друго училиште?
ОК, сега сме на иста бранова должина како што би рекла Споменка-Физика :pos2::pos2::pos2:ЦЦцц..Не ме разбра ... За да се префрлиш во друго школо ...нормално дека се мењаат и предметите , и тие предмети шо ги учат другите а што си ги немал ти , ги полагаш на испити ..а секој испит се плаќа дебело ...во Коце има предмети шп ги нема нигде , па затоа има многу разни предмети за полагање плус пари да дадеш за нив...нема везе со оценките .. не е толку едноставно да смениш школо ..има доста процедури ..прво кај педагог жалби ова -она документи ...ц ц ц ...па ти го тупат да останеш ..