- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Абе 100 евра од автомобил и плус по 20 евра од личност.
Имаат сенс за бизнис, маме си ебале
Абе 100 евра од автомобил и плус по 20 евра од личност.
една налепница на која пишува „нека е проклета привремената спогодба“?, пишува Сервер
e ne ke odime vo Ohrid,,, ja si bev sega na odmor prekrasno si pominav na moreПак да одите на одмор во грција.
Купува се на граница , 10 евра. Јебига ,ко добри соседи мора да им помагаме на нашите пријатели во економска криза.Чув нешто ќе наплаќале за налепниците 20 евра. А вазелинот исто ќе треба сами да си го купиме или доаѓа гратис?
Супер сте си поминале со дечко ти а.e ne ke odime vo Ohrid,,, ja si bev sega na odmor prekrasno si pominav na more
специјално ливче каде ти удираат печат, пошо пасошот не ни го признаваат.Posto prv pat odam so makedonski pasos me interesira sto uste treba osven pasosot. Mislam ja mozam da si pominam i so hrvatskiot, ama tie sto se so mene imaat makedonski.Slusnav nekakov list se popolnuval ili sto vise...?
P.S. Znam deka sum nadvor od tema, ama veruvam deka ke znaete da mi odgovorite
Mojot go priznavaat, za drugive prasuvav. Ok, samo tolku, na granica go davaat, se popolnuva li nesto?специјално ливче каде ти удираат печат, пошо пасошот не ни го признаваат.
Го даваат на граница, пополнуваш име, презиме, број на пасош и го даваш заедно со пасошот. И треба да го чуваш и да си го носиш кога пак ќе одиш за Грција.Mojot go priznavaat, za drugive prasuvav. Ok, samo tolku, na granica go davaat, se popolnuva li nesto?
Fala na odgovorotГо даваат на граница, пополнуваш име, презиме, број на пасош и го даваш заедно со пасошот. И треба да го чуваш и да си го носиш кога пак ќе одиш за Грција.
ako pratime pak tamo, podobro na more otkolku vo tinjaСупер сте си поминале со дечко ти а.
П.С. Ваквите како тебе директ гејција ги праќаме,нема ни потреба да го загадуваат Охрид,
Прекини, фиромјанину.ako pratime pak tamo, podobro na more otkolku vo tinja