Искрено ке мочам бога да тепаат, баш да биднеме фењераши и да се стави прст малце на главамоли бога да не тепа Украина, фењераши ќе бидеме..
Само ВујовичСтварно не ми е јасно зашто не игра со Мишевски на Билиќ, дури и фластер да не може топка да фати. Кире од друга страна одлично е чуван, нема многу простор ни за шутеви ни за асистенции. Реализацијата повторно проблем. 7 зицери се промашија.
Како и да е, после ова ваљда Живко ќе му ги удри клоците на Брестовац и ќе се оди на странски тренер надвор од балканов.
Ja mislam deka nitu Tankoski ne e nesto posebno, ni izgleda dobar samo radi toa sto Kuzmanovski e nevideno dno.Реков јас дека Австрија ќе го затвори Лазаров и нема кој да ни игра, преку него оди се, од вечните таленти ништо не се виде, единствено Танковски има нешто, ама му треба време.
обично не јадам бурек ама Билик нема српско или хрватско потекло, човекот е по оригин украинец.....одамна доселениСтварно не ми е јасно зашто не игра со Мишевски на Билиќ, дури и фластер да не може топка да фати. Кире од друга страна одлично е чуван, нема многу простор ни за шутеви ни за асистенции. Реализацијата повторно проблем. 7 зицери се промашија.
Како и да е, после ова ваљда Живко ќе му ги удри клоците на Брестовац и ќе се оди на странски тренер надвор од балканов.
На Кузмановски +1 зицер допишиЕве ги промашените зицери кои обични аматери ќе ги погодат:
Кузмановски 2 зицера,Деки 1,Џомба 1,Кире 1,Пешевски 1.
Ете ја разликата...![]()