Група B (CZE, MKD, AUT, UKR) - Виена

Кои две репрезентации ќе продолжат во наредниот круг?

• Вкупно гласачи
    99
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 август 2017
Мислења
567
Поени од реакции
514
Реков јас дека Австрија ќе го затвори Лазаров и нема кој да ни игра, преку него оди се, од вечните таленти ништо не се виде, единствено Танковски има нешто, ама му треба време.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.346
Поени од реакции
5.725
моли бога да не тепа Украина, фењераши ќе бидеме..
Искрено ке мочам бога да тепаат, баш да биднеме фењераши и да се стави прст малце на глава

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Ф

Флеш

Гостин
Стварно не ми е јасно зашто не игра со Мишевски на Билиќ, дури и фластер да не може топка да фати. Кире од друга страна одлично е чуван, нема многу простор ни за шутеви ни за асистенции. Реализацијата повторно проблем. 7 зицери се промашија.
Како и да е, после ова ваљда Живко ќе му ги удри клоците на Брестовац и ќе се оди на странски тренер надвор од балканов.
Само Вујович :popce:

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.910
Поени од реакции
2.946
Реков јас дека Австрија ќе го затвори Лазаров и нема кој да ни игра, преку него оди се, од вечните таленти ништо не се виде, единствено Танковски има нешто, ама му треба време.
Ja mislam deka nitu Tankoski ne e nesto posebno, ni izgleda dobar samo radi toa sto Kuzmanovski e nevideno dno.

Член од
13 септември 2008
Мислења
556
Поени од реакции
307
Стварно не ми е јасно зашто не игра со Мишевски на Билиќ, дури и фластер да не може топка да фати. Кире од друга страна одлично е чуван, нема многу простор ни за шутеви ни за асистенции. Реализацијата повторно проблем. 7 зицери се промашија.
Како и да е, после ова ваљда Живко ќе му ги удри клоците на Брестовац и ќе се оди на странски тренер надвор од балканов.
обично не јадам бурек ама Билик нема српско или хрватско потекло, човекот е по оригин украинец.....одамна доселени

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.910
Поени од реакции
2.946
Kuzmanovski uste ne pocnalo poluvremeto pak zicer utna hahahahahahabahahah

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Еве ги промашените зицери кои обични аматери ќе ги погодат:

Кузмановски 2 зицера,Деки 1,Џомба 1,Кире 1,Пешевски 1.

Ете ја разликата...:toe:
На Кузмановски +1 зицер допиши

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom