Група Ц - финална разврска

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Какви ни се шансите во втората рунда да се носиме со Грузија и Словенија.?.Словенија ја гледав на турнирот пред еуро,не ме ич воодушевија, а Грузијците не сум ги гледал..

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.279
Поени од реакции
14.619
Он е продукт на типична европска кошарка, европско крило кој како прво е пренизок за да игра small forward во НБА, да не збориме што има премал просек и слаб влез во рекет. У НБА веќе и да нема такви играчи, се се тоа многу повисоки од 2 метра играчи кои се нарекуваат "point forwards" хибриди од 3-ка и 4-ка. Ако успее да качи просек по натпревар кошеви над 10 може да игра слободно у јак европски тим пошо го има најважното што го имаат у негова позиција, одбрана. А сигурен сум дека е приметен на првенствово, ќе заврши во поголем клуб.
Чекај малку, јас мислев дека тој е бек, а принудно игра на крилната позиција за Македонија.

Знае некој на која позиција најмногу го користат Војдан во клубот каде настапува(л)?

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Чекај малку, јас мислев дека тој е бек, а принудно игра на крилната позиција за Македонија.

Знае некој на која позиција најмногу го користав Војдан во клубот каде настапува(л)?
Природна позиција на Војдан му е 2ка - бек, таа позиција и си ја играше за Фени.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.279
Поени од реакции
14.619
Зошто не започна натпреварот помеѓу Финска и Црна Гора?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Какви ни се шансите во втората рунда да се носиме со Грузија и Словенија.?.Словенија ја гледав на турнирот пред еуро,не ме ич воодушевија, а Грузијците не сум ги гледал..
Сега ги гледам Грузијциве играат со бугариве и мислам дека можеме да ги победиме.За Словенија незнам но сигурен сум дека ако изиграат дечките со срце ќе ги добиеме и едните и другите.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Бугарија води четири разлика :vozbud:
Бугарија треба убедливо да ја совлада Грузија за да се пласира понатаму, 4 разлика не менува ништо, колку што сум запознаен јас, а и така мислам дека кажаа на Сител вчера.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Грузија игра со трета петорка си го врати водството.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.991
Поени од реакции
74.103
Види ги Италијаниве губат како моржови од кој стигнат. Се им ебам, ради нив го сменија цел формат на натпреварување а губат од Израел со 20-тина разлика:tapp:
Да беше стариот формат, сега немаше да се замараме. Во таква група, ние, Гејлада и Хрватска ќе влезевме со 2 победи од 3 меча, а ние ќе пренесевме 4 бода. Потоа ако тепавме два меча, па дури и со само една победа ќе бевме на чекор до ПОЛУФИНАЛЕТО, пошто четврт финале немаше порано (ако добро се сеќавам):tapp:
Ја мрзам Италија уште повеќе:mad:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Суоми губи Црна Гора се попалиле играат ко за медаља да се борат :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom