Група Ц - финална разврска

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Какви ни се шансите во втората рунда да се носиме со Грузија и Словенија.?.Словенија ја гледав на турнирот пред еуро,не ме ич воодушевија, а Грузијците не сум ги гледал..

Он е продукт на типична европска кошарка, европско крило кој како прво е пренизок за да игра small forward во НБА, да не збориме што има премал просек и слаб влез во рекет. У НБА веќе и да нема такви играчи, се се тоа многу повисоки од 2 метра играчи кои се нарекуваат "point forwards" хибриди од 3-ка и 4-ка. Ако успее да качи просек по натпревар кошеви над 10 може да игра слободно у јак европски тим пошо го има најважното што го имаат у негова позиција, одбрана. А сигурен сум дека е приметен на првенствово, ќе заврши во поголем клуб.

Чекај малку, јас мислев дека тој е бек, а принудно игра на крилната позиција за Македонија.

Знае некој на која позиција најмногу го користат Војдан во клубот каде настапува(л)?

Чекај малку, јас мислев дека тој е бек, а принудно игра на крилната позиција за Македонија.

Знае некој на која позиција најмногу го користав Војдан во клубот каде настапува(л)?
Природна позиција на Војдан му е 2ка - бек, таа позиција и си ја играше за Фени.

Зошто не започна натпреварот помеѓу Финска и Црна Гора?

Какви ни се шансите во втората рунда да се носиме со Грузија и Словенија.?.Словенија ја гледав на турнирот пред еуро,не ме ич воодушевија, а Грузијците не сум ги гледал..

Сега ги гледам Грузијциве играат со бугариве и мислам дека можеме да ги победиме.За Словенија незнам но сигурен сум дека ако изиграат дечките со срце ќе ги добиеме и едните и другите.

Бугарија води четири разлика :vozbud:
Бугарија треба убедливо да ја совлада Грузија за да се пласира понатаму, 4 разлика не менува ништо, колку што сум запознаен јас, а и така мислам дека кажаа на Сител вчера.

Види ги Италијаниве губат како моржови од кој стигнат. Се им ебам, ради нив го сменија цел формат на натпреварување а губат од Израел со 20-тина разлика:tapp:
Да беше стариот формат, сега немаше да се замараме. Во таква група, ние, Гејлада и Хрватска ќе влезевме со 2 победи од 3 меча, а ние ќе пренесевме 4 бода. Потоа ако тепавме два меча, па дури и со само една победа ќе бевме на чекор до ПОЛУФИНАЛЕТО, пошто четврт финале немаше порано (ако добро се сеќавам):tapp:
Ја мрзам Италија уште повеќе:mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom