- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Хрватска не ја величаа толку колку Црногорците. Сите беа убедени дека од шала ќе играат четвртфинале. Епа на им го сега нема ни да разигруваат за пласман си идат дома.
Јако те изнервирале и тебе браќаваХрватска не ја величаа толку колку Црногорците. Сите беа убедени дека од шала ќе играат четвртфинале. Епа на им го сега нема ни да разигруваат за пласман си идат дома.
Затоа вчера човекот во интервју се исправи и порача да ги исклучуваат Хрватите Тв-ата и уопште да не ги гледаат ! Ова е поголема брука за нив отолку уопште да не се пласираа..... му удри од глава гордоста нивна по*рана !!! И јас одсекоаш сум ги мразел поради тоа, воопшто за бил кој спорт - настрана тоа што не ни завршија вчера работаПомило ќе ми биде Финска да оди натаму отколку Хрватска.Ги замразив хрватите после вчерашната утакмица.Кога ќе помислам како ги величеа пред првентсвото и како тренерот нивни кажа дека се надевале на медал.
Хрватска не ја величат другите - самите си се вообразени они по дифолт !!!Хрватска не ја величаа толку колку Црногорците. Сите беа убедени дека од шала ќе играат четвртфинале. Епа на им го сега нема ни да разигруваат за пласман си идат дома.
Па ако тепаме ние готово Финска иде ем ние 90% во 1/4 финале пошто тие со Грузија ќе бидат отпишани. Мора вечер победа! Ама и Босна сега само со победа вечер иде ако тепаше Црна Гора можеа и без победа.Озбилно Финска може да иде место Хрватска !? Многу подобра варијанта. Тие можат да се преродат пак и да тепаат некого у вторава фаза што би ни одговарало нас.
За разлика од хрвативе кои се распад систем, ако одат понатаму ќе го јадат од сите...