Група Ц - финална разврска

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037

Ние идеме даље у секој случај. Значи работата е дали со 2 или со 4 бода. Ако ја тепаме босна идеме со 4 бода, а ако изгубиме идеме со 2 бода. Се е сведено на тоа. И да, босанците имаат поголеми шанси да идат даље од хрватите.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.663
Ако е 4,2,0, а ние имаме 4, тогаш гарантирано е четврт-финале, а со 4,3,2 мора барем една победа за четврт
Секако мора да победиме бар една (во случај ако одиме со две победи понатака), нема врска како се сметаат поените.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Еј луге до што дојдовме, кој веруваше пред Европското дека сега ке правиме математики за да бидеме први во група ( остај што си обезбедивме порано место во осмина финале ) :D Колку е тешко да си МАКЕДОНЕЦ овие денови, секој ден треба да славиш :D

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614

Ние идеме даље у секој случај. Значи работата е дали со 2 или со 4 бода. Ако ја тепаме босна идеме со 4 бода, а ако изгубиме идеме со 2 бода. Се е сведено на тоа. И да, босанците имаат поголеми шанси да идат даље од хрватите.
:cool:
Ne bi rekol deka imaat pogolemi sansi Bosancite od Hrvatite.:cool:

Bosna igra protiv najsilnite vo grupata hehe.:cool:

G

grande-juve

Гостин
Барав на фиба, немаше, а од минатото европско гледам дека се пренесуваат и бодовите од поразите, значи ние може да имаме најмалку 3 бода, најмногу 4 за во втора фаза

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Луѓе само едно нешто ќе ви кажам... За разлика од другите репрезентации ние играме само со 6-7 играчи цел натпревар а другите ги ротираат сите 12 .. Владо и Бо скоро цели 4 утакмици ги изиграа и мислам дека почесто утре ќе бидат ротирани од Мираковски и Соколов. Јас сум за тоа Гечевски да паузира овој меч ради повредата а да ги ротира Самарџиски и Чековски .. Како и да е МОРА да се одмараат играчите ...
--- надополнето: Sep 4, 2011 9:21 PM ---
Ништо утре ќе треба да тепаме како знаеме и умееме. Многу е важно да ги земеме 4 бода за во втората рунда. После ни треба само една победа за 4 финале.
Е у ПМ таман планирав како господин да гледам кошарка без да ми се тресат рацете, пулсот да ми рипа на 180 , да се дерам како мајмун и девојката да ми се заканува дека ќе ми раскине.
Ради ова не гледам заедно со неа .. Пошто пцујам се дерам и викам ко ненормален.. Боље да не ме глеа у такво издание :)

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Поени се сметаат...

Значи кога ќе се прегрупираат во следно коло, ако има тим кој сме го победлие ни зе запишуваат 2 бода, ако се два 4 и тин.

значи ако пр. продолзуваат јужен сосед и хрватска тогаш ќе имеме 4 бода.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Луѓе само едно нешто ќе ви кажам... За разлика од другите репрезентации ние играме само со 6-7 играчи цел натпревар а другите ги ротираат сите 12 .. Владо и Бо скоро цели 4 утакмици ги изиграа и мислам дека почесто утре ќе бидат ротирани од Мираковски и Соколов. Јас сум за тоа Гечевски да паузира овој меч ради повредата а да ги ротира Самарџиски и Чековски .. Како и да е МОРА да се одмараат играчите ...
Во право си, ама во изминативе натпревари не можевме да ризикуваме, премногу значеа.

Мислам дека можеме да ги исфрлиме на прва линија резервистите, макар и да загубиме на крајот. Ќе биде големо искуство и за нив, а можеби некој од нив повеќе ќе се наметне и може да биде пресуден во наредната фаза.

Соколов дефинитивно е веќе искален, само му треба искуство.

Член од
12 мај 2009
Мислења
105
Поени од реакции
91
od hr horum

Ajd još jednom za kraj.

CRO-GRE 1, MAC-BOS 1...1.MAC 4-1 (4 BODA), 2. CRO 3-2 (2 BODA), 3. GRE 3-2 (0 BODOVA)
CRO-GRE 1, MAC-BO
S 2...1.BOS 3-2 (4 BODA), 2. MAC 3-2 (2 BODA), 3. CRO 3-2 (0 BODOVA), 4. GRE 3-2

U slučaju našeg poraza ispadamo, Makedonija je sigurno prošla, CG sigurno aut.

Makedonci igraju zadnji i u slučaju naše pobjede imati će veliku dvojbu, dobit Bosnu i otići dalje sa 4 boda ili izgubiti od Bosne i otići dalje sa 2 boda ali i istovremeno izbaciti Grke

Finci još imaju šansu u slučaju sutrašnjih pobjeda Finske, Makedonije i Grčke.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Во ред е. Можно е Македонија, Хрватска, Грција и БиХ да завршат со скор 3-2. Меѓутоа би испаднала или Хрватска или Грција затоа што би имала само една победа од меѓусебните дуели.
Ако овие 4 репрезентации имаат скор 3-2 ќе испадне Гејлада. Значи, се прави круг од 4 (МКД,Босна,Хрватска,Грција) и во тој круг т.е меѓусебни дуели Македонија има 2 победи (хрватска и грција), Босна 2 победи (нас и хрватска) а Хрватите и Грците 1. Значи со сигурност идеме ние и Босна ради тие 2 победи ама ќе се приклучи и Хрватска ради тоа што ќе ја тепа Грција. Значи дуелот Хрватска-Грција е тој што решава ...

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Најзаебана работа е ова:

Ако Хрватска ја победи Грција ,тогаш Македонија со победа над Босна ја спасува Грција и носи 4 бодови а со пораз носиме 2 бодови и ја отпаѓаме Грција.

Бидејќи утре Хрватска со Грција игра во 18:00,ако во случај победи,јас би им го дал натпреваров на Босанциве без никакво мислење :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
od hr horum

Ajd još jednom za kraj.

CRO-GRE 1, MAC-BOS 1...1.MAC 4-1 (4 BODA), 2. CRO 3-2 (2 BODA), 3. GRE 3-2 (0 BODOVA)
CRO-GRE 1, MAC-BO

S 2...1.BOS 3-2 (4 BODA), 2. MAC 3-2 (2 BODA), 3. CRO 3-2 (0 BODOVA), 4. GRE 3-2

U slučaju našeg poraza ispadamo, Makedonija je sigurno prošla, CG sigurno aut.

Makedonci igraju zadnji i u slučaju naše pobjede imati će veliku dvojbu, dobit Bosnu i otići dalje sa 4 boda ili izgubiti od Bosne i otići dalje sa 2 boda ali i istovremeno izbaciti Grke

Finci još imaju šansu u slučaju sutrašnjih pobjeda Finske, Makedonije i Grčke.
Ете точно така, истото што и јас пишав ...
--- надополнето: Sep 4, 2011 9:32 PM ---
И НА КРАЈ МОЖЕ ДА ИСПАДНЕ БОСНА ДА НОСИ 4 БОДА ПОНАТАМУ !!!!!
--- надополнето: Sep 4, 2011 9:35 PM ---
Најзаебана работа е ова:

Ако Хрватска ја победи Грција ,тогаш Македонија со победа над Босна ја спасува Грција и носи 4 бодови а со пораз носиме 2 бодови и ја отпаѓаме Грција.

Бидејќи утре Хрватска со Грција игра во 18:00,ако во случај победи,јас би им го дал натпреваров на Босанциве без никакво мислење :)
Да, да и тогаш Босна ќе носи 4 бода во наредната група, ние 3 а Хрватите 2 ... (бидејќи 2 бода од победа, 1 бод од пораз)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Значи ова Хрвативе какви гадови од луѓе се не можам да поверувам...сега ни треба победа утре...сепак мислам дека ќе ги добиеме макар и со послаб состав,Босанциве не ми се нешто посебно..

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.743
А замислете утре да тепа Хрватска а ние да им пуштиме на Босна.
Кој секс ќе им го направиме на грците :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom