Закон! Ако изгубиме од Босна ја отпаѓаме Грција. Херои!Најзаебана работа е ова:
Ако Хрватска ја победи Грција ,тогаш Македонија со победа над Босна ја спасува Грција и носи 4 бодови а со пораз носиме 2 бодови и ја отпаѓаме Грција.
Бидејќи утре Хрватска со Грција игра во 18:00,ако во случај победи,јас би им го дал натпреваров на Босанциве без никакво мислење
Да замисли, ја викам да им го пуштиме.А замислете утре да тепа Хрватска а ние да им пуштиме на Босна.
Кој секс ќе им го направиме на грците
Толку од предјадењето, после следува главно јадењеВолку волку, уште Босна и толку.....
Многу поисториско ќе биде тоа него медаља да освоиме .Да бидам искрен мене ме заболе колку поени ќе носиме понатака,зацртаното си го остварија играчите.Сега доколку дојде до ситуација да ја одпаднеме Грција им ја даваме службено на Босанците.Уф какви оргазми ќе бидат тоаА замислете утре да тепа Хрватска а ние да им пуштиме на Босна.
Ако се деси тоа сценарио најтрагично е бидејќи босанците ќе однесат 4 бода во наредна фаза (победа против нас и Хрватите) ....А замислете утре да тепа Хрватска а ние да им пуштиме на Босна.
Ама бронзените од прошло првенство ќе им дадеме шут карта.Ако се деси тоа сценарио најтрагично е бидејќи босанците ќе однесат 4 бода во наредна фаза (победа против нас и Хрватите) ....
Играчите сакаат да направат поголем успех од лани,така да не е направено зацртанотоМногу поисториско ќе биде тоа него медаља да освоиме .Да бидам искрен мене ме заболе колку поени ќе носиме понатака,зацртаното си го остварија играчите.Сега доколку дојде до ситуација да ја одпаднеме Грција им ја даваме службено на Босанците.Уф какви оргазми ќе бидат тоа
Да, е тек тогаш ќе биде изненадувањето - Аутсајдерот Босна со полн плен понатаму...Ама бронзените од прошло првенство ќе им дадеме шут карта.
Кои бруки ќе ги јадат у тој случај
Небитно.Да, е тек тогаш ќе биде изненадувањето - Аутсајдерот Босна со полн плен понатаму...
Да им пуштаме грцте да одат понатама? Ак изгубат утре од Хрватска ќе навивам за Босна!...Столе ти неко грчко потекло да не имаш па ги залашДај бе не се глупирајте, да им ја пуштиме на грците.