Група Ц - финална разврска

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Многу математика има за утре остајте тоа и релаксирајте се до 20 часот :)

M

Mario Gómez

Гостин
Најзаебана работа е ова:

Ако Хрватска ја победи Грција ,тогаш Македонија со победа над Босна ја спасува Грција и носи 4 бодови а со пораз носиме 2 бодови и ја отпаѓаме Грција.

Бидејќи утре Хрватска со Грција игра во 18:00,ако во случај победи,јас би им го дал натпреваров на Босанциве без никакво мислење :)
Закон! Ако изгубиме од Босна ја отпаѓаме Грција. :D Херои!
--- надополнето: Sep 4, 2011 9:44 PM ---
А замислете утре да тепа Хрватска а ние да им пуштиме на Босна.
Кој секс ќе им го направиме на грците :pos:
Да замисли, ја викам да им го пуштиме.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
^
Ако си победиме никому ништо, полна капа.... ако изгубиме демек сме им ја пуштиле. Како и да вртиш у ќар сме :)

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Многу поисториско ќе биде тоа него медаља да освоиме :).Да бидам искрен мене ме заболе колку поени ќе носиме понатака,зацртаното си го остварија играчите.Сега доколку дојде до ситуација да ја одпаднеме Грција им ја даваме службено на Босанците.Уф какви оргазми ќе бидат тоа :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ако се деси тоа сценарио најтрагично е бидејќи босанците ќе однесат 4 бода во наредна фаза (победа против нас и Хрватите) ....

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.743
Ако се деси тоа сценарио најтрагично е бидејќи босанците ќе однесат 4 бода во наредна фаза (победа против нас и Хрватите) ....
Ама бронзените од прошло првенство ќе им дадеме шут карта.
Кои бруки ќе ги јадат у тој случај :icon_lol:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Многу поисториско ќе биде тоа него медаља да освоиме :).Да бидам искрен мене ме заболе колку поени ќе носиме понатака,зацртаното си го остварија играчите.Сега доколку дојде до ситуација да ја одпаднеме Грција им ја даваме службено на Босанците.Уф какви оргазми ќе бидат тоа :)
Играчите сакаат да направат поголем успех од лани,така да не е направено зацртаното

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Искрено ме боли курац за Грција, дали ќе помине или не. Мене ми е најважно Македонија да извади максимум во групата, а тоа се 4 бода!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ама бронзените од прошло првенство ќе им дадеме шут карта.
Кои бруки ќе ги јадат у тој случај :icon_lol:
Да, е тек тогаш ќе биде изненадувањето - Аутсајдерот Босна со полн плен понатаму...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Какво попуштање бе не се дрогирајте,максимално да се победи зашто Босанчугиве од нигде ќе однесат 4 бода понатака...не ме зезајте.
Резервите наши утре ќе ги стопат,ќе видите.
Just watch:)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.743
Да, е тек тогаш ќе биде изненадувањето - Аутсајдерот Босна со полн плен понатаму...
Небитно.
Важно ние ќе бидеме директни виновници што тие не ја поминале групата. Па пак после нека не бришат на телопи, ама у глава ќе им ѕвони дека изгубиле од нас.

Само ова е некако тешко остварливо сценарио, после оваа игра што ја прикажаа хрватите, не верувам дека ќе успеат да ги победат грците.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Дај бе не се глупирајте, да им ја пуштиме на грците.
Да им пуштаме грцте да одат понатама? Ак изгубат утре од Хрватска ќе навивам за Босна!...Столе ти неко грчко потекло да не имаш па ги залаш :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom