Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
- Локација
- Somewhere in Midland
Пак сум песимист.Само дај нек им се исуши ракава на босанциве.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веќе сме пласирани и ВКРСТЕНИ....шо не е јасно овде?
Дилема е само дали одиме со 2 или со 4 бода во новата група....
жими се, се изгубив! Али добро е, сеа си ги средив рачуналкитеСе подебаваш или ?
))А и онаа искривена фаца кога ќе ја видам на Бавчич
![]()
Aбе друже и ние многу си ги зголемивме апетитите од оваа гледна точка.Во ред е. Можно е Македонија, Хрватска, Грција и БиХ да завршат со скор 3-2. Меѓутоа би испаднала или Хрватска или Грција затоа што би имала само една победа од меѓусебните дуели.

Еј, не сакам да ги ругам босанцитеНе озбилно од секад била гадна нација босанциве,примери со лопата да ги ринеш,овој лепотанов може вода да му носи на Нирмал од Велики Брат.
А жени(Емина Јаховиќ)им се добри.
, има еден на форумов бајаги го поштуем а миланез е, ама дека Бавчич е грд, грд е, гарант по дома со кеса на глава им се шета на неговите од шо им е грд.Aбе друже и ние многу си ги зголемивме апетитите од оваа гледна точка.
Мене ми е најбитно дека сме пласирани во наредна фаза, а дали ќе се со два или четири бода не ми игра голема улога (нормално дека убаво е да е со четири..), ама пласманот во 1/8 финале е голем успех и верувам дека ќе победиме барем една селекција од Д групата , и не планирам да си тупам мозок со математика.![]()
во случај да изгубиме од босна
грција>босна
македонија>грција
босна>грција
како ќе се пренесуваат тогаш поените? сите ќе имаме по една победа .