Група Ц - финална разврска

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
А би додал уште ова веќе наредна сабота се игра турнирот шест народа во Љубљана во група сме со Босна и Србија. Ако се приклучат Гечо и Бо време е да се види реалната сила ипак овој турнир би требало да биде голем мотив за победи а не само обични подготовки. Секако треба да се пази и на повреди али очекувам една различна Македонија со Гечо и Бо.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Дискутирано е ова 100 пати и на темата за ЕП и македонска репрезентација ама ај и овде.Секако дека ќе поминиме и тоа не обично поминување одиме на Медал.:D

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Мислам дека 2 победи ќе имаме. Може и 3 ама ко што ги дал господ македонскиве спортисти слаби се ментално. Попуштаат во круцијални моменти. Незнам, времето ќе покаже, ама ако се пласираат понатака треба да сме среќни.

ЛеоЛе07

Не биди трол
Член од
8 октомври 2010
Мислења
879
Поени од реакции
375
БиХ и квалификантите ги тепаме сигурно, од Грците веројатно губиме, а со Хрватска и Црна Гора имаме шанси за победа ама ќа биде тешко. Малку постабилни ако бидат во завршницата отколку пред 2 години можеме и двете да ги добиеме. Натпреварите ќе бидат тесни како со Хрватска и Русија на претходното првенство.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Да оди шутот, сите ќе ги победиме :D Шала на страна, мене Грција без Диамантидис, Спанулис, Калатес не ми изгледа баш многу моќна :)

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.092
Ќе успееме, ќе ја поминеме групава.

M

MrzaRules

Гостин
Да оди шутот, сите ќе ги победиме :D Шала на страна, мене Грција без Диамантидис, Спанулис, Калатес не ми изгледа баш многу моќна :)
не изгледа моќна,ама незнаеме какви адути ќе извади на нивно место...нашите ги знаеме али нивните не....ќе биде многу ослабена без овие имиња...ама сепак мислам со ....... ќе биде тесно...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не знам дали пишал некој,но некојси Хрват што го сметале за прва виолина во репрезентација,немало да игра,имал фрактура на зглобот на ногата.
Му го заборавив името,уз брзање го прочитав инфото...

едит-Укиќ се презивал.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не знам дали пишал некој,но некојси Хрват што го сметале за прва виолина во репрезентација,немало да игра,имал фрактура на зглобот на ногата.
Му го заборавив името,уз брзање го прочитав инфото...

едит-Укиќ се презивал.
Го кажавме ова пред 2-3 дена.Роко Лени Укиќ првиот плеј,играч на Торонто ако не грешам.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Грчка ќе не згази со едно 15 разлика, со Црна Гора, Хрватска и Босна можеме да се носиме, тоа сум сигурен ..

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Ме загрижува формата на Мекејлеб долго време беше повреден !
Дали се повикани Башингтон, Грин и Мејси ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom