M
Mario Gómez
Гостин
Германија можат да ја тепаат Литва ако Дирк се побудали, ама и да се побудали он 10+ нема шанси да тепаат.
Па тоа ми беше поентата дека слабо изиграа Србите и дека не им бега пораз од нас доколку се паднеме против нив !А како играа со Турција? многу те импресионираа? абе дај не заебавајте која репрезентација да беше со +20 ќе ги тепаше катастрофалните турци само толку знаат и умеат србите
Зборам за водство во цел натпревар, не за моментално...Ако водеа 14 не значи дека биле боље.И Хрватска не водеше 12 па ги тепавме.Се игра 40 минути кошарката и се глеа крајниот резултат а не на средина на утакмица.Самите се заебаа тоа е факт.6 напади преебаа и самите си се исфрлија.
Опс не сум прочитал убаво Инаку доста ја дупите ебаго јас на пример не ја посакувам Литванија затоа што има доста млад брз и шутерски тим + тоа игра дома и + тоа ќе има помош од судиите така да најдобро ќе ни биде да ни се паднат србите и да го окупираме балканот!Па тоа ми беше поентата дека слабо изиграа Србите и дека не им бега пораз од нас доколку се паднеме против нив !
Не знам како не ме сфати што сакав да кажам !
А ти бидејќи си лепотан, не можеш да поднесеш?Ги молам србоманите од типот на Гробар Мкд,Helex,Durex и останата стока да не ми стискаат лајк!!.Ми го грдат профилот не за друго
im kazal borce so stil...........MADAFAKA.....borce MADAFAKA VOINOT CRN !!!!!!....За евентуален четвртфинален дуел на Македонија со Србија, МекКејлеб во став.
- Би било навистина убаво. Имате навистина силен тим. Но, ние не подаруваме победи. Ќе морате да ја заслужите - им порачува Бошко Македонски на Србите.