M
Mario Gómez
Гостин
Германија можат да ја тепаат Литва ако Дирк се побудали, ама и да се побудали он 10+ нема шанси да тепаат.
Па тоа ми беше поентата дека слабо изиграа Србите и дека не им бега пораз од нас доколку се паднеме против нив !А како играа со Турција? многу те импресионираа? абе дај не заебавајте која репрезентација да беше со +20 ќе ги тепаше катастрофалните турци само толку знаат и умеат србите![]()
Зборам за водство во цел натпревар, не за моментално...Ако водеа 14 не значи дека биле боље.И Хрватска не водеше 12 па ги тепавме.Се игра 40 минути кошарката и се глеа крајниот резултат а не на средина на утакмица.Самите се заебаа тоа е факт.6 напади преебаа и самите си се исфрлија.
Опс не сум прочитал убавоПа тоа ми беше поентата дека слабо изиграа Србите и дека не им бега пораз од нас доколку се паднеме против нив !
Не знам како не ме сфати што сакав да кажам !
А ти бидејќи си лепотан, не можеш да поднесеш?Ги молам србоманите од типот на Гробар Мкд,Helex,Durex и останата стока да не ми стискаат лајк!!.Ми го грдат профилот не за друго![]()
im kazal borce so stil...........MADAFAKA.....borce MADAFAKA VOINOT CRNЗа евентуален четвртфинален дуел на Македонија со Србија, МекКејлеб во став.
- Би било навистина убаво. Имате навистина силен тим. Но, ние не подаруваме победи. Ќе морате да ја заслужите - им порачува Бошко Македонски на Србите.
![]()