Н
'Никола'
Гостин
Да не се повторувам со Bavarec, убаво си напиша, не ми беше поентата дека Германија ќе ги растури Србија ради тоа што пола тим им е од шампионскиот во младинската категорија, туку само ти пишав од кои фудбалери е составен германскиот тим. И ептен си ми го извртил муабетот. Од каде по моја логика дека Германија ќе ја растури Србија или Гана ќе ја растури Германија? Ај тоа објасни ми го те молам.Според твојата логика, Гана би требало да ја растури Германија. Зошто?
Затоа што се утепа од спомнување дека Германците се Европски шампиони за под 21 година, епа Гана е актуелен светски шампион за под 21 година, и повеќето од тие играчи играат во овој тим на Гана.
A да те потсетам дека Србија беше финалист Светско под 21 година во 2007.
Пак ќе пишам, само ти пишав од кои фудбалери е составен германскиот тим и какви амбиции имаат за наредниве години.
А ако ти смета тоа што сме спомнувале дека Германците до 21 се Европски шампиони, нема повеќе да го спомнам тоа, кој си знае, си знае.
Ко вие да не не 'утепавте' со тие песните и картите и што ли уште не за Србија, па не видов никој навивач на Германија да враќа на такво ниво, туку цело време се обидувавме да развиеме фудбалска дискусија.