Не ми беше намерата да се исмејувам на пораз на било која репрезентација на пријателски меч, само на некој начин ве потсетувам дека резултатот од пријателски натпревар немора да значи ништо, бидејќи вистинското знаење на земјите учеснички на СП допрва ќе го гледаме и тогаш може да даваме коментари :helou:
Епа другар, јас колку што прочитав, никој од навивачиве на Германија не пиша прв ништо за вечерашниов натпревар тука на оваа тема, туку други одма почнаа со коментари "еј губите хахах". И јас цело време кажувам не се никаков фактор пријателскиве утакмици, тие се само за тренерите да увидат како се уиграни и што треба да се корегира пред големиот настан.
Кај Германија тоа се видело вечерва, нема тука да замарам со тоа, кој го интересира има во фан клуб Германија.
И пак ќе кажам, не туку се препукувајте со глупости, дајте нешто поцивилизирано да пишуваме, а не "не може нам нико ништа" или "дојче убер алес".
Не знам дали имам пишано али ај еве, моментално Германија со овој состав што го има е многу опасна и не треба да се отпишува за титулата. Сите овие деца се одамна уиграни во младинската репрезентација и беа прваци во категориите до 17 и 19 години. Опасен тим имаат.
И Србија го има можеби најдобриот состав досега што го имала, но сепак мислам дека нема да слават над Германија, и дека ќе завршат второ место во групата. Нормално тоа е мое мислење и не мора ништо да значи. Тука си и Гана и Австралија кои што ептен се запоставени во коментарите, а не треба, од проста причина што не се воопшто слаби и секако дека барем една од нив ќе им посмета на "фаворитиве" за првите две места. Затоа оваа е една од најинтересните групи.