Гркот Пападопулос го ограбил и го демолирал „Сувенир“

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
И сега нешто спомнаа дека некои американски фирми за муниција биле заинтересирани. Нормално ќе ја купат по багатела цена бидејќи главните машини се оштетени од роварењето и оби да продажба на фабриката на делови со тоа што ќе се направи профит далеку поголем од колку што се дадени за купување на истата.
Абе крадец до крадец, само не се задоволуват веќе со крадење на банки туку овие се од висок ранг крадци кои демек се легално а само целта им е набрзина да се збогатат и да го уништата тоа што го откупиле.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Во почетокот на 90 тите ,кога покојниот Јордан Мијалков ја го водеше МВР лесна му земја ,дојдоа американски инструктори да помогнат за обука на антитеростичката единица , и заедно со тоа да обучат телохранители за дипломатскиот кор.Знам дека беа вчудоневидени од панцирите кои беа изработени во Самоков ,панцирот кој е стандардизиран во НАТО беше гола вода во споредба со нашиот.Кој сака нека јаде трици за поранешна ЈУ една, од добрите работи беше стандардот ЈУС .И фабриката и опремата во Самоков беше од прва класа .Штета што се случи тоа , и се надевам дека некој ке го јаде дебело за ова.

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Каде се парите од вакви продажби... кој ги лапа провизиите... :nerv:

Со вакво темпо ако се продужи, нема да остане ништо ни за крадење ни за леб, а ни држава ќе има. :tapp:

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Ај сеа за крај оти ништо не разбрав за темата.

Кој ја ограби Фабриката?
Кој му го даде тендерот?
Зошто нашите(а и другите) понуди беа одбиени?
Дали може да се гони преварантот?
Дали има спас сега за фабриката?

Благодарам.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Ај сеа за крај оти ништо не разбрав за темата.

Кој ја ограби Фабриката?
-bate
Кој му го даде тендерот?
-vujce......bas taka "vujce"..:)
Зошто нашите(а и другите) понуди беа одбиени?
-nasi ne smee da ima
Дали може да се гони преварантот?
-ne
Дали има спас сега за фабриката?
-nema
Благодарам.
nema problem, povelete i drugpat...

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Ova so samokov se odnesuvaa kako da se raboti za zemjodelski kombinat a ne kako fabrika za proizvodstvo za oruzje.Kakvi umovi, sram.Kupoprodazbata e realizirana koga vlasta bese vo racete na SDSM.:tapp:BANDITI KRIMINALCI LOPOVI .

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Гркот беше последен во ланецот....

Член од
1 април 2009
Мислења
34
Поени од реакции
0
Дали некој го знае моменталниот статус на фабриката сега во 2012, постои, не постои има некој друг дојдено ?

Kajgana Shop

На врв Bottom