- Член од
- 15 август 2011
- Мислења
- 125
- Поени од реакции
- 40
se otpisuvaat vo 2 godina?
Некои ќе се отпишат некои ќе се префрлат на геодезијаse otpisuvaat vo 2 godina?
saka da kaze deka ne e taka lesno na fakultetot pa otkako del od studentite vidat deka ne mozat da postignat se prefrlaat na eden od polesnite predmetise otpisuvaat vo 2 godina?
Ја отворате ли страната на факултетот да се информирате нешто повеќе?saka da kaze deka ne e taka lesno na fakultetot pa otkako del od studentite vidat deka ne mozat da postignat se prefrlaat na eden od polesnite predmeti
Подобро ќе беше да не ти е ироничен постот.не бе, не ја отвараме...
-.-
Јас девојчето нити го цитирав нити нему му одговарав. таа знае што е геодезија, таа на геодезија се запишала.ne e rabotata deka sajtot ne se otvara...ja na pamet go nauciv kako i nego taka i forumot..devojceto kaza deka imala nejasni prasanja a ne deka ne znae so e geodezija(a ako nz,nema so da se zapisuva tamu,barem spored mene),a mene prasanjeto za otpisuvanje ili prefrlanje na geodezija mi bese vo smisol deka prva godina nema mnogu da kazam strucni predmeti(kako betonfudniranje,mostovi itn,nego imas matematika,fizika,informatika..),i deka ako togas im bilo tesko ne trebalo ni da se zapisuvaat..
па фала богу... не може секој да биде градежен инженер. кога прашаш некој шо се запишува градежен дали му оди математика и он ако ти одговори „па не баш“ тогаш знај дека во трет семестар ќе оди јабанаЈас девојчето нити го цитирав нити нему му одговарав. таа знае што е геодезија, таа на геодезија се запишала.
Инаку не се запишуваат на градежен сите заради љубов кон градежништвото нити па сите знаат како ќе е на математика кец и двојка или па во втора на јакост.
НЕ.а се полагаат ли приемни испити на градежен фак.?