Горан Пандев

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не е баш ново ова.
Пандев го бараат во Баерн, Лион, Атлетико, Зенит, Интер, Јувентус, Фиорентина, Џенова, Ливерпул, Арсенал, Челзи .... пролистај весници од оваа година можеби сум пропуштил некој клуб.

п.с. Пандев е играчиште, да не ме сфатите погрешно. Ама вакви наслови не се ништо ново. :toe:

Не мора весници, нека пролиста тука!wow

I

InF3cTeD

Гостин
браво за Горанчо..два гола денеска од пенал за победа на Македонија над Канада со 3-0 :helou:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Па сеа денес и не покажа којзнае каква игра, дали беше добро чуван, дали не е во форма, или па лош беше теренот... ќе видиме на мечот со Иран. Секоја чест за вториот гол од пенал, очекував нешто такво од него :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Па сеа денес и не покажа којзнае каква игра, дали беше добро чуван, дали не е во форма, или па лош беше теренот... ќе видиме на мечот со Иран. Секоја чест за вториот гол од пенал, очекував нешто такво од него :)
Абе земај игри си менаџер 2010 новиот ти излезе.

Шо требаше повеќе да направи денеска Гоки? 2 гола даде,макар и од пенал. Се градеше прекрасно,го имаше насекаде низ теренот,даде доста употребливи топки.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Абе земај игри си менаџер 2010 новиот ти излезе.

Шо требаше повеќе да направи денеска Гоки? 2 гола даде,макар и од пенал. Се градеше прекрасно,го имаше насекаде низ теренот,даде доста употребливи топки.
Изиграл и подобри мечеви... денес не покажа којзнае што.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Секоја чест за вториот гол тоа е одлика на големи играчи. А малку оф-топик, Попов ако продолжи вака не му бега некоја од најсилните лиги. Да се борат сите како него ќе играме кај што играат Босна и Словенија денес. Тоа е друга тема сепак...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Да, Попов можеби ни е најдобар играч во репрезентацијава во последната година, како само ги минува сите, еден чекор и поминува 2 метри :pos:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Пандев денес докажа кој е и што е..а лацио ако не го земат да игра отидоа 2 лига

Fic

Член од
6 март 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
Не е баш ново ова.
Пандев го бараат во Баерн, Лион, Атлетико, Зенит, Интер, Јувентус, Фиорентина, Џенова, Ливерпул, Арсенал, Челзи .... пролистај весници од оваа година можеби сум пропуштил некој клуб.

п.с. Пандев е играчиште, да не ме сфатите погрешно. Ама вакви наслови не се ништо ново. :toe:
Абе Како си ги набројал .... гледам од што го бараат сите тимови не игра сеа нигде ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom