Горан Пандев

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Пандев е најдобар,само се зафркна што сакаше да замине од Лацио,иначе заедно со Ледезма ја грејат клупата

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Пандев е најдобар,само се зафркна што сакаше да замине од Лацио,иначе заедно со Ледезма ја грејат клупата

Василче бре, не ја грејат ни клупата!!!!:nesvest:

Брееееј, човече, абе размислите нешто коа пишувате!:uvo::tapp:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Исто така пишуваше дека во средината на јануари Пандев ќе прави свадба. На свадбата во Струмица се поканети сите играчи на Лацио и управата, со исклучок на Лотито. Се шпекулира и дека во тој период би се одиграла пријателска утакмица помеѓу Беласица и Лацио.
:pos2: Колку би било јако тоа да се деси

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Исто така пишуваше дека во средината на јануари Пандев ќе прави свадба. На свадбата во Струмица се поканети сите играчи на Лацио и управата, со исклучок на Лотито. Се шпекулира и дека во тој период би се одиграла пријателска утакмица помеѓу Беласица и Лацио.
Кога би се играла? Пред да се фрли бидермаерот или одма после валцерот? :smir:
Супер ако дојде Лацио во Македонија (со дресови,а не во костуми). Само не знам колку е реално тоа да се случи? Профи клуб е Лацио.:toe:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.042
Поени од реакции
74.500
Според "Македонски спорт" (незнам колку е релевантна информацијава) здружението на фудбалери од Италија ќе застанеле зад Пандев. па ако не се решел неговиот случај ниедна екипа нема да го одигра 14 коло :)

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Според "Македонски спорт" (незнам колку е релевантна информацијава) здружението на фудбалери од Италија ќе застанеле зад Пандев. па ако не се решел неговиот случај ниедна екипа нема да го одигра 14 коло :)
Ниедна? Епа немаат таму Победа и Ренова :pos2:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Како прво: Горан Пандев за мене е сељак затоа што кога играа Македонија - Шпанија сите наши фудбалери дојдоа на плоштад Македонија и јас со сите се сликав само тој сељакот Пандев се направи фраер и со никој не се сликаше................ Позз

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Како прво: Горан Пандев за мене е сељак затоа што кога играа Македонија - Шпанија сите наши фудбалери дојдоа на плоштад Македонија и јас со сите се сликав само тој сељакот Пандев се направи фраер и со никој не се сликаше................ Позз
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Го заборавил телефонот да ти се јави, ке сте правеле фото сесија заедно во твоја Чест.:kesa:sram
:pos::pos::pos:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Значи сите звезди се сељаци што не се сликале со некојси човек како тебе................Позз

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
ај опиши ја ситуацијата ако сакаш........ и биди искрен:smir:

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
ЦЦЦЦ, како можел така. Сигурно сега му е криво на човекот :toe:
Јас мислам дека треба да му дадеш уште една шанса. Можеби тогаш фризурата не му била наместена :smir:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.851
Поени од реакции
5.676
хмм ова може да биде интересно ако се знае уште од порано интересот на Палермо за Пандев....

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
хмм ова може да биде интересно ако се знае уште од порано интересот на Палермо за Пандев....
Да, ништо чудно и да замине Пандев во Палермо, пошто сака да игра во ''голем'' клуб, исто како што отиде Бехрами во најголемиот клуб на сите времиња Вест Хем :vozbud:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Како второ: Горан Пандев кога беше во парк јас 3 пати се сликав со него и ми даде блуза :baeh:

И ако Италијанциве застанад зад Пандев и не одиграат 14 кола браво за нив :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom