Пандев е најдобар,само се зафркна што сакаше да замине од Лацио,иначе заедно со Ледезма ја грејат клупата
:pos2: Колку би било јако тоа да се десиИсто така пишуваше дека во средината на јануари Пандев ќе прави свадба. На свадбата во Струмица се поканети сите играчи на Лацио и управата, со исклучок на Лотито. Се шпекулира и дека во тој период би се одиграла пријателска утакмица помеѓу Беласица и Лацио.
Кога би се играла? Пред да се фрли бидермаерот или одма после валцерот? :smir:Исто така пишуваше дека во средината на јануари Пандев ќе прави свадба. На свадбата во Струмица се поканети сите играчи на Лацио и управата, со исклучок на Лотито. Се шпекулира и дека во тој период би се одиграла пријателска утакмица помеѓу Беласица и Лацио.
Ниедна? Епа немаат таму Победа и Ренова :pos2:Според "Македонски спорт" (незнам колку е релевантна информацијава) здружението на фудбалери од Италија ќе застанеле зад Пандев. па ако не се решел неговиот случај ниедна екипа нема да го одигра 14 коло
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Како прво: Горан Пандев за мене е сељак затоа што кога играа Македонија - Шпанија сите наши фудбалери дојдоа на плоштад Македонија и јас со сите се сликав само тој сељакот Пандев се направи фраер и со никој не се сликаше................ Позз
Значи сите звезди се сељаци што не се сликале со некојси човек како тебе................ПоззКако прво: Горан Пандев за мене е сељак затоа што кога играа Македонија - Шпанија сите наши фудбалери дојдоа на плоштад Македонија и јас со сите се сликав само тој сељакот Пандев се направи фраер и со никој не се сликаше................ Позз
ај опиши ја ситуацијата ако сакаш........ и биди искрен:smir:Како прво: Горан Пандев за мене е сељак затоа што кога играа Македонија - Шпанија сите наши фудбалери дојдоа на плоштад Македонија и јас со сите се сликав само тој сељакот Пандев се направи фраер и со никој не се сликаше................ Позз
ЦЦЦЦ, како можел така. Сигурно сега му е криво на човекотКако прво: Горан Пандев за мене е сељак затоа што кога играа Македонија - Шпанија сите наши фудбалери дојдоа на плоштад Македонија и јас со сите се сликав само тој сељакот Пандев се направи фраер и со никој не се сликаше................ Позз
Да, ништо чудно и да замине Пандев во Палермо, пошто сака да игра во ''голем'' клуб, исто како што отиде Бехрами во најголемиот клуб на сите времиња Вест Хемхмм ова може да биде интересно ако се знае уште од порано интересот на Палермо за Пандев....
Како второ: Горан Пандев кога беше во парк јас 3 пати се сликав со него и ми даде блуза :baeh:Како прво: Горан Пандев за мене е сељак затоа што кога играа Македонија - Шпанија сите наши фудбалери дојдоа на плоштад Македонија и јас со сите се сликав само тој сељакот Пандев се направи фраер и со никој не се сликаше................ Позз