Гласав за да сотане од едноставна причина што како мал многу се мачев да го сватам и успеав некако , тоа ми беше големо достигнување за 6 годишно дете
Се шалам , едино што ми смета кај правилото е тоа што кажа Адриано со пеналите. Тоа задоволство ретко имаме шанса да го гледаме во Лига Шампиони.
искрено, кое задоволство е гледање пенали?
пенали е секогаш она што ја лично најмалку го посакувам. посебно кога два тапа тима едвај чекаат да заврши продложението за да шутираат пенали.
голот на гости бар има и тоа каква тежина, т.е. ми е супер логично, кој дома повеќе примил голови - е послаб противник.
додека пеналите не се ама баш никакво мерило, него чисто момент по кој веќе мора да се знае кој оди даље/тепа..
многу убаво се воочува тоа кога резултатот е изедначен, па се тактизира се додека еден не пстигне гол вишак, после кој е јасно дека нема пенали и мора да има победник во 90 мин
тоа според мене е прав фудбал
пеналите се доволни во финалето, меѓутоа и тогаш како нужно зло.
дури имаше и предлог пеналите да се исфрлат скроз, да се игра додека не се постигне гол. нема лежење по терен. мора некој да даде гол. па маме им е*ам милиони земаат за што? за да ме забавуваат секако. гладијатори
ако треба и крв ќе падне, а не да ги жалиме