Гледање на кафе

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Поглупа и побезвезна работа од ова немам видено.Имам видено како некои дури и откажуваат некои обврски само да гледаат на кафе со другари/ки...
 

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Луѓе, од што се замарате со дебилни работи како гледање на кафе, се повеќе Сабини и Глории искачаат по телевизииве.
Гледам таму неки документи са спремају, некај пут......
Абе мене ми се нудат да ми гледаат мајка ми или другарки некои и ај да не им нарушам кеф ги оставам.
 
Б

БејбиГрл

Гостин
Никогаш ми немаат гледано на кафе. Прва и основна причина поради тоа што непијам :) дури и да пијам не би сакала зашто го сметам за глупост. Во средно имав една од клас демек погодувала се и често се збиравме кај нејзе да ни гледа. Нормално јас одев да не испаднам помалку друштвена ама никогаш не ги слушав глупостите. Си седев со брат и на комп и си играв nfs, тогаш ја немав јас дома и ептен бев ќеф :)
 

*Lost_Soul*

I_I 3 I_I
Член од
31 јануари 2008
Мислења
158
Поени од реакции
0
Кафе-гледање, зошто да не?
Имам особа што кога онака е расположена, сама зима шојата и ми гледа и буквално се ми погодува,значи знам дека по извесно време ќе ми се деси такво нешто.
Инаку сум голем љубител на кафе и знам мераклиски да си го изгостирам.
Никогаш не би отишла кај некоја "гледачка на кафе" пошто неможам да им верувам на таквите,губење време и искинати пари :nenene:
 

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
пред некое време ми гледаше еден другар и онака чат пат ми кажа нешто... само на филџанот имав она сатаната .. знаете со коса за трева над глава и ми дојде ептен језиво пош беше ептен јасно оцртана дури и јас што сум труп за гатање на кафе ја видов и одтогаш ептен ми е гадно некој да ми гледа на кафе
 
Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Ехеее од одамна немам гледано на кафе..Ама глупости во боја се...Порано со другарките(средно кога бев)секој ден по два три пати гледавме,и си се будалеевме,леле ми погоди,а кај не ќе ти погоди кога знае се за тебе,а што е најјако кажувавме работи кои веќе се случиле во минатото и сите леее ми погоди се,еј не е можно..:tapp:..
 

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
:pos2: јас отидов еднаш кај една, многу "шо знаела да гледа" се ти погодувала :tapp: и опасно беше:pos2: ....вели вака:" имаш брат го гледам"..и јас викам:" немам брат":nesum:...и вика:" ааа гледам гледам сестра имаш":vozbud:...и јас викам:" не немам ни сестра"..и вика:" ааааа гледам гледам немаш ни сестра да да се се гледа се",и следува момент на икавица...и вели: "еееве точно е икнав":uvo: :pos2:....од тогаш никогаш не сум била ни па планирам да одам...а ни со другарки не си "гледаме"
 

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Баба ми знае да гледа на кафе. И на сите им гледа и на сите им погодува, од проста причина што им кажува многу неодредени работи, а тие сите си го толкуваат тоа како сакаат (секогаш е позитивно).

Со други зборови: сè е тоа само уште еден вид на хороскоп. ;)))))
 
Член од
28 јули 2008
Мислења
12
Поени од реакции
1
Toa e ustvari manipulacija so svesta na ludjeto i mislam deka sekoj sto e malku "posnaodliv vo razgovor" moze da "gleda" na kafe
 
Член од
3 август 2008
Мислења
250
Поени од реакции
2
mm zivo sranje... nikad ne mi gledale i nikad nema da mi gledaat...!:toe:
 

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
во последно време со другарките тепаме досада со гледање на кафе...јас лично немам поим од гледање на кафе, освен патчиња, планини и поточиња не гледам ништо друго во финџалот, ама затоа другарките ми знаат :tapp:
 
Член од
29 јули 2008
Мислења
91
Поени од реакции
3
А бе во никакво гледање и баење не верувам и крај :nenene:
 

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Ја не пијам кафе.Ама интересно ми е да им кажувам глупости од типот а гледам овдека нешо си се заљубила, оценка добра и сл. А иначе у такви сра*а не верувам воопшто горенаведеното е само онака спортски.

П.С.Експерта сум за глеање на улошки(употребени)
 
Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Гледање на кафе... интересна работа... ако си осмо-за-прва. :icon_lol:

Порано, на времето кога имавме по еден куп симпатии и ниеден дечко варевме кафиња и си глеавме многу често. Секако, брзо сфативме дека работите како “имаш плава душманка“, “расеана си“ и “имаш непотребни грижи“ се вртат цело време истите и од нив аир не се видело. Сега гледам и ми гледаат ептен ретко, ако стварно нема што друго да се прави, онака од немукает.

Инаку, пред некое време едно девојче ми предвиди нешто што ми се оствари, на мое огромно изненадување и неочекување. Го сфатив тоа како коинциденција :)
 

Elena F.Sinatra

Temper Tantrum
Член од
5 август 2008
Мислења
227
Поени од реакции
15
Auuu, ne...
Mrzam koga sedam so drustvo, i koga ke fatat da vrtat solji, ne deka mi gi prljaat, ama dosta tapa se, stvarno dosadno :(
 

Kajgana Shop

На врв Bottom