Гледање на кафе

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
не верувам у тие работи

gledanje na kafe samo vremeto da mine.
a vo karti veruvam ama ne ciganski vo tarocite.

Zabava, zabava i samo zabava e gledanjeto na kafe:wink:
Seuste go imam toa mislenje, iako mi se ima sluceno nesto da se ostvari od toa so ke go kazat...
Cvrsto se drzam na toa ,,ne veruvam" vo gledanje na kafe

гледање на кафе тешко, пошто не пијам турско...ако може некој на нес, макијато, капучино да глеа нека каже :helou:

Не дозволувам да ми гледаат на кафе бидејќи не верувам во такви работи и ми е без врска губење на време. И тие што гледаат на кафе си признаваат дека пола од работите кои ги кажуваат ги измислуваат :pos2:. За тоа, освен да научиш што значат неколку фигури треба и да се има бујна фантазија :).

Сум забележал сите кои гледаат на кафе само викаат пари доаѓаат. Ми го кажале милијарда пати тоа па мајкуму кај се парите сиромав ме направивте од тоа чекање.

На кафе ми имаат гледано само другарки и ми имаат погодувано работи можда зошто ме познаваат доста добро иначе сакам да ми гледаат на кафе не дека ке ми погодат нешто ама интересно ми е...

Еве денес планот е да одиме со другарките на гледач на кафе :pos2: само уште да се договориме :vozbud: Баш забавно ми е гледањето на кафе, се погодува! А посебно забавно ми е кога ќе се збереме цело друштво и ќе одиме кај некој гледач, и кога ќе излеземе надвор муабети ово оно, заклучок-на сите исто ни зборат :pos2::pos2: И јас некогаш гледам, фигурки ово оно... :vozbud:

Gledam na kafe da no samo na devojki koi sakaat da im gledam na kafe...ne deka znma da gledam...Tuku toa e del od mojata taktika za uspesen shmek so toa so ke gledam na kafe:)..i odma tuku ima od strana na devojkata "ej vidi go ovoj bas e super znae da gleda"..hahaha...A jas samo kazuvam:
Raseana si...imas dusman...crna devojka e ti misli loso ....imas slon so surla nagore toa znaci sreka...imas tezina...i na kraj i kazuvam..imas i pat no na patot pominuvaat kravi vnimavaj... i na kraj efektot e "LELE SHMEKER SVE MI POGODI"...
pa normalno deka ke ti pogodam....:)

обожавам да ми гледаат и да ви кажам се си фаќам здраво за готово..тоа е сеа таква сум:D:pos2::pos2::toe::toe::toe:

:nesum: sorry за сите но мислам дека гледањето на кафе е губење работа според мене.Не дека немам време :)) но не ме заинтересирува ваква работа воопшто и така...Мислам дека тоа е верување во нешто што сакаш да веруваш т.е. да веруваш во оние добри работи што ќе ти ги кажат,за што во повеќето случаи "гледањето" покажува добри резултати.И не треба да веруваме во оние фигури што ги има во шољата од кафе туку треба да веруваме во самите себе и во она што го сакаме и што можеме да го оствариме само со нашата волја...
Ако има нешто некој да каже слободно...

Многу ми е интересно да ми гледаат на кафе и чудна работа, секогаш кога ми гледаат се ми се исполнува :toe: А иначе ја неам појма од гледање :jaj:

Леееј абе секој ден пари па пари што направија до кај се да не идат по пошта па да залутале

Луѓе, од што се замарате со дебилни работи како гледање на кафе, се повеќе Сабини и Глории искачаат по телевизииве.
Гледам таму неки документи са спремају, некај пут......

Сварете ми кафе и одма ќе ви гледам :) .. Сериозно :) само 6 пати сум гледал и се се исполнило :nesum:.
Докажано е ова .
Првиот пат мислев коинциденција
Вториот пат пак исто
Е третиот пат па веќе неможе..
И кога ќе видам нешто некогаш одбивам да кажам , неќам да се исполни .
И то....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom