Одбивни ми се тие на кои ова им е опсесија.. на секое излегување земаат турско за да им гледаат другарките, па уште се радуваат кога ќе им предвидат нешто, најчесто за дечко.
Gi lazam amerikankive na kafe, im velam ke legnis so ovoj onoj, a voedno gi ucam da pijat tursko kafe.... kolku se samo srekni koga ke im "pogodam" nesto!!! ludilo
Гледање на кафе. Хммм...
Ќе излажам ако речам дека ми немаат гледано на кафе. Всушност заради тоа и почнав да пијам кафе, за да си гледам со другарките :smeshko: А, искрено не верувам во ништо што ќе ми кажат, затоа што не може без везни црно бели црти у филџан да ми ја кажат судбината.Иначе интересно е за интересно :turn: али ипак е денгубење и тепање време (да останеш повеќе кај другарката, зашто дома ќе треба да учиш):icon_razz
Јас стално им гледам на кафе на другарките,многу често и да не им се пие кафе,пијат,само за да им гледам...инаку онака на заебанција им гледам,не дека многу знам да гледам,иако знам по нешто,за добивка и сл.,и ми се случило многу пати да им погодам некои работи. И стално ме зафркаваат,дека секогаш убави работи им кажувам,никогаш ништо лошо.
Ми гледаат на кафе и сакам да ми гледаат,онака забавно ми е кога ме лажатkiki:!Секако понекогаш ќе се деси чудо па ќе ми погодат....ова го зборам за другарките!А на пример мајками кога ќе земе да ми гледа незнам зошто верувамfiksna:И една жена ми има гледано и се заплашив...У секој случај забавно е!
Почнав да пиам кафе, зошто и гледам на кафе, али не фигури, мене слики пред очи ми идат, а преку кафето воспоставувам енергија со персоната,
а да ми гледале на кафе, имаш куче, имаш желче, цртичка, и сум се смеел на тие работи
Mi imaat gledano na kafe mnogu pati ama retko mi imaat nesto pogodeno, najcesto mi kazuvaat raboti sto im se slucuvaat na site (mnogu razmisluvas,rasean si,se dvoumis...bla,bla,bla) taka da nemozat da utnat. A mi se ima nekolku pati sluceno nekoj nepoznat da mi gleda i da mi pogodi sve! Stvarno ne mi e jasno sto gledaat vo fildzanot ali ima nekoi luge sto stvarno pogoduvaat.
И јас не верувам оти до сега ништо ми се нема остварено од то шо ми гледаат на кафе и во последно време преретко го вртам филџанот, а го вртам само кога ми е досадно за да се посмеам малце.
А и морам да признам дека заради то гледањето се распив кафе и првата година некогаш дури 2x денот ги терав другарките да ми гледаат.После сватив дека не треба кафето да ми кажи дали ке ми се оствари некоја желба туку дека треба да се потрудам сама да си ја остварам-без разлика да ли кафето кашва дека е невозможно да се оствари.
Како помала ми гледаа на кафе а и јас знаев да кажам по нешто (или да излажам) Но никогаш не сум верувала дека нечиј живот, иднината или да кажам "судбината" може да биде видена во филџан кафе. Сето тоа е само забава.
секој ден со другарка ми си гледаме на кафе за да разбиеме монотонија и двете сме свесни дека се тоа глупости и го правиме тоа само од забава....иако има и такви луѓе кои стварно се разбираат и можат да погодат нешто ама досега никогаш не сум била кај такви луѓе....ај можда ќе отидам некогаш од љубопитство...хехехххх
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.