да гледам.... скоро редовно.... пошо се интересирам
појше ги гледам машките ревии за да видам шо ке се носи....
и ги сакам ревиите на викотрија сикрет... ама не ги даават често
хахахахха
Кога имам време да...особено кога се работи за некоја машка колекција...па добивам после идеи што да си купам....Инаку ме нервира многу кога даваат некоја ревија за таа висока мода и тогаш одма менувам канал дека неможан да ги гледам.
Не гледам скоро никогаш.Некако не ми е интересно.Порано гледав некогаш ама накако не ми се свиѓаат моделите.Најчесто даваат работи кои никогаш не би можел да ги облечеш(пердуви на глава,горе гола или само една мрежа):uvo:
..Гледам..да...обожавам кога даваат бекстејџ или мајк уп енд хаир стајл!! ..а и од ревиите...иако понекогаш ми се глупи со се она како ги китат манекенките..ама некогаш даваат и убави идеи за комбинација!!
Јас по цел ден гледам FTV. Веќе во навика ми прерасна. Ги научив сите ревии, сите нови дизајнери и сите нови модели. Омилено нешто на FTV ми е : Fashion Destination. Pozdrav.
Хммм гледам ај да не претерам не постојано, ама често.Ревии,моделс так, шетањето по продавници интересно ми е .А и плус си наоѓам парчиња што ми се допаѓаат кои ми даваат интересни идеи за комбинации
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.