- Член од
- 7 октомври 2008
- Мислења
- 6.055
- Поени од реакции
- 6.443
Објектот што личи на дискотека , така?Број 3 дефинитивно![]()
Објектот што личи на дискотека , така?Број 3 дефинитивно![]()
За да си го кажам мислењето затоа пишувам или несмеам да пишам ако не се ''воодушевувам'' од темава и изборов за фасада?па зашто ондак пишуеш на ваква тема?
Барем колку толку има футуристички изглед, не она замоцине ко робин худ 16ти векОбјектот што личи на дискотека , така?
Абе футуристички у пм..спејс шатл мислиш слетал.. влада,парламент и др такви институции треба да делуваат озбилно,а не ко игротека..Барем колку толку има футуристички изглед, не она замоцине ко робин худ 16ти век
Е алал да ти е, само што им даде изговор да ја направат како замокБарем колку толку има футуристички изглед, не она замоцине ко робин худ 16ти век
Озбилно ти делува замок од 15ти век? Абе оди шетај таму, фарса за народот, ела гласајте ама ние си имаме наместено кој да победи.Абе футуристички у пм..спејс шатл мислиш слетал.. влада,парламент и др такви институции треба да делуваат озбилно,а не ко игротека..
Епа не сум сигурен дека тој „футуристички„ изглед ќе биде таков и после 5 до 10 години или па ќе треба да кликаме на анкети.Барем колку толку има футуристички изглед, не она замоцине ко робин худ 16ти век
Не е ни музеј богами.Епа не сум сигурен дека тој „футуристички„ изглед ќе биде таков и после 5 до 10 години или па ќе треба да кликаме на анкети.
А второ и побидно владата не е Младински Културен Центар, Планетариум , комплекс на Кина или ешто сличо за да треба да изгледа футуристички.
Но сепак за вкусови не се расправа и твое право е да ти се допаѓа предлогот исто како што е мое право да не ми се допаѓа.
Не е ни музеј богами.
Џабе се трудат да напрат нешто шо го има во Белград со векови наназад, неможеш да градиш ваков објект во 2011, во Белград и во други градови кај шо има вакви градби има уште во времто коа такви градби биле актуелни, ама пуста желба да се има како комодата на комшитте, тоа ти е сељачки копипјст карактер, а.к.а комплекс карактер
За луѓе без вкус и собранието изгледа ужасно, а појма немаат како изгледа од птичја перпектива. Само кинеска копија за таквите.И лименката сум сигурна била футуристична кога изградиле, ама сега е само лименка.
Тоа е копија на новата фудбалска академија на Барса (Ла Масиа)Број 3 дефинитивно![]()