Хепа повеќето што се*ат овде со причина очигледно мрднале за разлика од тебе, изглеа си збориш од себе прво, ако шеткај низ двор, вид на рекреација е сепак.
Околу гејциве нема шо да коментирам, коа скоро сите сме биле кај нив на одмор, и шо сеа? Предавници сме? Шо? Продадени души? Епа изглеа пошо имало нешто подобро и поквалитетно и за попристапни пари се отишло, проста логика.
Од кога се случија шитовите никој не иде, факат, ама и некои од вас биле шо после ќе не мо*аат и ќе го тврдат спротивното, абе....комедија
Ја па не знам шо е привилегија да одам во Охрид да ме брка некој овчар на сред престој ради тоа што му дошле нови туристи и му платиле повеќе од мене, иако сум бил цивилизиран, културен, да ме кољат со цени ко да сум на Ибица, епа кај е тој квалитет, тоа ниво, нема ни трага, нели го фалите ваков онаков, абе ајде дајте бар нормална понуда - за стандард подпросечна и веќе помината шема не идам...и уште катаљон други шит фактори кои што гарант ги наброиле некои пред мене.
И да, има ресторани и се, ама нема услуга. Чаре, шо праиме?
Ја ти плаќам, ти ме се*еш и после сакаш пак, епа нема.
Еднаш ќе се заебеш, вторпат на сите ќе кажеш и оп, незадоволство кај потрошувачи, намалување на кеш, ова она, епа коа немате стратегија за ништо, ќе си добиете ништо, од мене толку, поздрав и се надевам ќе се опорават Охриѓаниве некад.
И бидете задоволни со Србите и Холанѓаните ништо повеќе.
А во Скопје секој е секогаш добредојден и за секого има место, чудно зар не? Ех Скопјанишча пусти, луѓе ве направија сеа вака...ако ако
Се врти тркалото
Ја не ве се*ам за инат, само пишувам вистина и сум реален, ништо повеќе!
Ајт поздрав кинисав ја од овде си гласав против и си стојам на ставот дека дури не се сменат од корен некои работи не одам!
Овде нема никаква врска патриотизмот, ко шо спомна некој погоре, не користете такви зборови коа појма немате основното а камо ли до таму да стигнете хех се фацки бе
ајт