Гласај: Бојкот на Охридскиот туризам: Сложно, да "неидаме"!

Чисто да се преброиме, колку луѓе се подготвени да го бојкотираат.

• Вкупно гласачи
    247
Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.231
Поени од реакции
34.532
Слушајте и админи и газди и модератори и супервајзори на форумов... Можите да се жалите , кукате, и шо и да прајте (притоа не гледајки на кое дереџе ни идате во Охрид) на форумов..но организирано да ни прајте анти кампања, непромислена глупост која само на џаболебари мојт да им текнит (сем ако не сте подплатениод некоја агенција за у Грчка да ги носите)--немат да ја прифатиме...
Решението ке е лесно- ево јас ви давам збор... за да немаме проблеми - ке го немат форумот... па повелете со капањата- но се надевам сте добри информатичари и систем администратори ко шо сте и добри кењатори....
ПС. На сваку провокацију возврачамо ВАТРОМ!!!!
Поздрав момци и сејте си умни на газојте....
Члену со тековна IP адреса [таа и таа] моменталното време е 15 часот и 24 минути. На 03.07.2008 во 14:50 упати отворена закана за компјутерски криминал. Твојата ip адреса, оригиналното напишано мислење кое содржи закана, детали користени при регистрација, cookie (колаче) се зачувани во форумов. Јас искрено се надевам дека во текот на оваа година ќе забележам барем најмал напад или злоупотреба на форумов за да доставам пријава до МВР - Сектор за компјутерски криминал, кои по службена должност ќе ги добијат сите потребни податоци за осомничениот напаѓач, во случајов ти.

Ајде, напаѓај. Немој само бугарски, викни и грчки пријатели :vozbud:

Еден веќе ринеше солзи ради „заебанција“ како оваа :icon_lol:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Ти бе Мрно бе сељак струшки... бооо само гомна да се јадело... мака ти е да овде имат а струга немат?? ам шо ти е мака море се продадовте на Албанците... не лупај за инает... И да те опитам нешо... а шо е ова персонификацијава со сликата:::/?? или така изгледаш или толку си интелегентен??? џуст чекин...

А ти мистериозен... јас само зборвев хипотетички... не дека ке го напрам... а шо се упрпа ко спомнав??? сличен проблем имав и со Идивиди форумот и неговите модератори.... (шо за право вие сте каде каде полиберални и ми се свиѓат то)- е така и тие мислеа бек-апи , не знам шо.... ама мојта братја не ме изневерила...Ч) Да не се носиме во ситуации да си ги тестираме мускулите... или умовите... одтргнете се од тој ваш македонски синдром на самоуништување... место добронамерни критики.... бојкоти???? како мојт да ви ојт таму умот??? Но јас ко типичен Охриѓанец ке го прифатам предизвикот и ако медиумскава кампања продолжит... јас ке те уверам во то шо го кажвам... па you will have to take the heat -ако си фраер... а пошо си скопјанец не сумљам... и шо ми објасвиш какви безбедносни цаки имало??? можда we'll put them to test...lol...
Овде ви објасвет и за охрид па нишо... игнорирате и фурате свој филм... ке фурам и јас... а и бдњ--- имам јас и наплатна служба - Гоце Кучка. Верви ми не сакаш да дојт Гоце Кучка на некој роденден на кајгана...лол лол

Хакерот прочекта у базата на ЦИА и виде дека сум од Струга...постов друже е уште еден твој испад со кој ги посрамоти Охриѓани

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Ти бе Мрно бе сељак струшки...
За ова се оди на бан.

А ти мистериозен... јас само зборвев хипотетички... не дека ке го напрам... а шо се упрпа ко спомнав??? сличен проблем имав и со Идивиди форумот и неговите модератори.... (шо за право вие сте каде каде полиберални и ми се свиѓат то)- е така и тие мислеа бек-апи , не знам шо.... ама мојта братја не ме изневерила...Ч) Да не се носиме во ситуации да си ги тестираме мускулите... или умовите...
Тогаш, размислувај и хипотетички на последиците. За упрпување морам да признаам дека стварно се стресов. Хакерите напаѓаат, луѓе засолнете се.

а и бдњ--- имам јас и наплатна служба - Гоце Кучка. Верви ми не сакаш да дојт Гоце Кучка на некој роденден на кајгана...лол лол
Слободно, еве отворена покана, ама има да квичи како вистинска кучка. И тогаш нема да важи тоа "абе се зезавме".

Член од
9 јануари 2008
Мислења
40
Поени од реакции
3
ОООО ејсид... повели друже... не мвр... арм викни ја... не се плашам јас од македончиња.... а кога моите френдови ке ве посетат... тогаш ке се чешаш кај шо не те јајт ЛОЛ....

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
ОООО ејсид... повели друже... не мвр... арм викни ја... не се плашам јас од македончиња.... а кога моите френдови ке ве посетат... тогаш ке се чешаш кај шо не те јајт ЛОЛ....
Остави ми бројче по ПП, да не се мачат да не бараат френдовите твои.

Член од
26 јуни 2008
Мислења
30
Поени од реакции
5
Овој работи во полза на бојкотот. Не го банирајте, еве пример за типичен охриѓанец каков што треба да се бојкотира. Како се чувствувате сега вие охриѓани, каде сте?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.231
Поени од реакции
34.532
Овој работи во полза на бојкотот. Не го банирајте, еве пример за типичен охриѓанец каков што треба да се бојкотира. Како се чувствувате сега вие охриѓани, каде сте?
АК НЕ ВИ ЧИНИТ ОХРИД - ЌЕ ВИ ГО БУТАМЕ ФОРУМОТ!!!!
ПА МАКАР И В ЗАТВОР ДА ИДАМЕ!!! :pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кои ти се френдови, Рамбо Тиква и Џељо Кумот? Не се занесувај, ако те пријават во МВР тешко тебе ќе биде. Имам роднини таму, знаеш секојдневно со колку вакви зафрканти си имаат работа и ги откриваат?
Со самово ова што се заканувате си го уназадувате туризмот и се гледа дека бојкотов ве загрижува. Да не ве засегаше, немаше да пишувате во оваа тема.
Факт е дека касните со услугата во угостителството, 20 минути чекав хамбугер во април месец на екскурзија, вон туристичка сезона, а камоли сега.

P

Princ

Гостин
(Полни калашњиковот, го репетира и копа ров не подлабок од 20 цм)
Мене нече да нико бута!

OnTop друже, ова што го тресна пред малку за твоите френдој лол лоол лоооол е нешто бааги глупо, во најблага проценка. Помина 2000 година, сега се лежи затвор за тоа :uvo:

Патем, уште една хардкор причина да се бојкотира Охрид. Ради вакви. Чудно како толку брзо си го покажаа вистинското лице. Ќе идате, или ќе немаТ форум.

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
Хахаха.:pos2: Acid ти реков ќе се разгори оганот. Acid ама прибери и ти тоа IP адресата, и тој да не те тужи што издаваш IP адреси, а веќе во правилата пишува дека нема никакви податоци да се издаваат на одреден корисник на Кајгана Форумот, и прибери тоа геолокаторот или што год да е, ќе те тужи некој за нарушување на приватноста. Дај бришете одма вакви мислења, на што личи, дајте малку култура, пуздер се направивте меѓу себе. Со некој копиљаци се расправате, возрасни сте мајко му.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Море шо народ бевме ние скопјанишчава и без форум ќе останиме

Член од
9 јануари 2008
Мислења
40
Поени од реакции
3
Гомнар.... ова е мојот мобилен 075-983-428
Повели јави се... дај ми и твој ако идам скопје... да се видиме..
ако идаш навака јави се...
Дај ми товј....

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Гомнар.... ова е мојот мобилен 075-983-428
Повели јави се... дај ми и твој ако идам скопје... да се видиме..
ако идаш навака јави се...
Дај ми товј....
Eх копиљ глуп....форумски манги на кило ипол скоро накај две. Гангтер си а? Мада фака, пи ај ем пи оридски?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom