Гласај: Бојкот на Охридскиот туризам: Сложно, да "неидаме"!

Чисто да се преброиме, колку луѓе се подготвени да го бојкотираат.

• Вкупно гласачи
    247
Статус
Затворена за нови мислења.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
ak ne vi se svigat nesto ne idajte poso ne zivejme site od vasite pari ne e samo turizmov ovde a bas vecerva mnogu skopjani sretnav. :tapp:
Aбе таман ќе мислиш со некој паметен муабет си свртел и повторно ќе се појави некој ваков чурук. Како бе после да не ги обожаваш и бојкотираш? :pos2:

Ало, токму тоа го правиме - не идаме.

Инка и за тебе?

Z

ZeroStyle

Гостин
ne mi e jasno so i se turvite na VeS sea i godinite nemet vrska vie ak najdovte na vakvi temi da se zamarate dokazvite kolku imate vo glata. I da sigurni ste deka site ohrigani se takvi? a za morinjava bidena sum na mnogu mesta i ne gleam poseben filing vo to. Ohrid si e Ohrid biser na Makedonija a i da prasate nekoj od Danska Svedska i kaj bilo site se bideni ili imet slusnato. I ne vregajte mnogu poso nemat vrska dali si od ohrid ili od skopje imat nopaci i kaj nas i kaj vas. ak ne vi se svigat nesto ne idajte poso ne zivejme site od vasite pari ne e samo turizmov ovde a bas vecerva mnogu skopjani sretnav. :tapp:
Абе влечко. Мене ми е гајле дали сите охриѓани се такви или не се. На повеќето ,гледајќи според муабети им се погаѓале "такви" охриѓани . Тоа и ме наведува да мислам дека сите се такви,иако можеби не се. Бисер за бисер нека си е на Македонија. Ама што луѓе го имаат...

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
65та и 66та страна не ми изгледаја баш паметни муабети...можда овај ти е тебе паметен

Член од
3 јули 2008
Мислења
248
Поени од реакции
8
abe pak so mi e gajle za tebe ne idaj ak sakas. mislis mene neso ke mi naprajs so to ak ne idas? sedi peci se ko guster skopje jas ke si uzivam na plaza. koj kako si ja naredil

Z

ZeroStyle

Гостин
abe pak so mi e gajle za tebe ne idaj ak sakas. mislis mene neso ke mi naprajs so to ak ne idas? sedi peci se ko guster skopje jas ke si uzivam na plaza. koj kako si ja naredil

Oх колку само глупо размислуваш. Па ќе си идам на море јас бе кој те шиша па тебе па :pos:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Какво седење и печење во Скопје, ќе си одам на одмор ко човек, на море :)

Jaс сам нема да ти направам, ама до наредната сезона има бааѓи време да се влијае на свеста кај сите кои се незадоволни од туризмот во Охрид.

Мислиш мене ми е гајле тебе да ти правам нешто. Само сакам да им ги отворам очите на оние кои хронично се незадоволни да не одат повторно, и дека за тие пари можат многу поубав одмор да си поминат :baeh:

Член од
3 јули 2008
Мислења
248
Поени од реакции
8
abe kaj sakas IDI si mi e gajle mene za tebe a inace ova bese do misticen ne do tebe. odi grcija mozda tie poubo ke te usluzet i poubo ke si pominis. lejm:tapp:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Oх колку само глупо размислуваш. Па ќе си идам на море јас бе кој те шиша па тебе па :pos:
Чекај, им ја знам психологијата, сега ќе те обвинат дека не си патриот пошто не сакаш да те ебат во здрав мозок :)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
abe kaj sakas IDI si mi e gajle mene za tebe a inace ova bese do misticen ne do tebe. odi grcija mozda tie poubo ke te usluzet i poubo ke si pominis. lejm:tapp:
Хаха, што реков, наредната финта е тоа, обвинение дека си предавник пошто нејкеш да трпиш да те ебат во здрав мозок.

Не бе пиле, не одам во Грција (иако, да бидеме реални можете да сонувате за услуга како таму), на друго море ќе одам. :pusk:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
ја бојкотиравте грција пошо гледам по инт ваши соѓраѓани одат на одмор таму уште...ваљда сега ги метат улицине

Член од
3 јули 2008
Мислења
248
Поени од реакции
8
abe a se zainteresirav zs sive od stranstvo idet kaj nas a ne skopje na leto? mozda poubav odmor ke si imet pokraj cistata reka vardar

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
abe a se zainteresirav zs sive od stranstvo idet kaj nas a ne skopje na leto? mozda poubav odmor ke si imet pokraj cistata reka vardar
Затоа што имате езеро, зарем не ти текна до сега?

Штета што не знаете да го искористите правилно тоа природно богатство. :baeh:

И штета што има многу кои никогаш повторно нема да отидат на одмор таму.

Член од
3 јули 2008
Мислења
248
Поени од реакции
8
ne e samo do ezeroto. i prespa mozet da odet ak e samo do to. razmisli malce a i sea mi tekna deka iam popametni raboti otkolku da se zamaram so nekoj za nasiov grad. Takov e Ohrid i nie si go sakame ne ni e ni bitno so mislite vie

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom