Гласај: Бојкот на Охридскиот туризам: Сложно, да "неидаме"!

Чисто да се преброиме, колку луѓе се подготвени да го бојкотираат.

• Вкупно гласачи
    247
Статус
Затворена за нови мислења.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Сликни го бе, сигурно имаш апарат или мобилен со камера.

Еј, ама немој да бараш сега пасош од другарки :)
сеа јас мислев тоа да ти напишам дека ќе го сликам само во мама се пасошите утре та работа ќе ја средиме
а се важит и тој кај шо се водев на пасошон од мама?

Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
Razlikata megu tebe misticen i ves e nejverojatno 10 godini razlika, ama po muabetov ne mi lici na taka! A inaki ako se meri manguplukot po to koj kolku morinja ima videno, pojke imam prosetnao od tebe pa ne baram orden za zaslugi! Ne si ti niso pojke od momicevo ak si videl nekoja drzava pojke, ko so jas ne sum pojke od tebe so videl nekoe more pojke od tebe! Se meri so imas vo glata ;)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Се важи печат со датум од летни месеци (кој докажува дека си била на одмор) и пасош со твоја година на раѓање (нормално, со покриени лични податоци).

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не ви треба да прошетате 7 мориња,7 планини и 7 ридови,за да сфатите дека не ве бива.
Тркнете до Грција,слободно пред да потрошите пари кажете дека сте македонци,и ќе видите колку и како се цени муштерија.:)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Razlikata megu tebe misticen i ves e nejverojatno 10 godini razlika, ama po muabetov ne mi lici na taka! A inaki ako se meri manguplukot po to koj kolku morinja ima videno, pojke imam prosetnao od tebe pa ne baram orden za zaslugi! Ne si ti niso pojke od momicevo ak si videl nekoja drzava pojke, ko so jas ne sum pojke od tebe so videl nekoe more pojke od tebe! Se meri so imas vo glata ;)
Папарацо, со тебе за мангуплуци ќе си ги мериме некогаш вонсезонски, кога ќе дојдам. Ете, Андроник ќе биде судија :)

Z

ZeroStyle

Гостин
Нели не пишуваш веќе?

Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
dobro be mac zs se fati sega za morinjata i setanjeto, i jas samiot rekov deka to nema veze! daj repliciraj neso za postot od prethodanata strana kaj so ti gi objasnav uslovite!

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
а шо викаш да ти го дам цел пасош па да ми го провериш вака за моиве 15 год ми изгледа многу "комплицирано" ова пошо ништо не сум знаела...
Мистичен ме премисли сега за факултет, од тебе ќе морам да се запишам и јас на туризам :pos2:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
а шо викаш да ти го дам цел пасош па да ми го провериш вака за моиве 15 год ми изгледа многу "комплицирано" ова пошо ништо не сум знаела...
Мистичен ме премисли сега за факултет, од тебе ќе морам да се запишам и јас на туризам :pos2:
Не бе, ти реков што е доволно, да не мислиш глупи фори со пасош од мајка ти да правиш, затоа што не си била.

А за на туризам - па најпаметно би ти бил изборот таму да го направиш, освен ако не планираш да отидеш на биохемија : )))

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
И нели бе стварно немаше да пишувате на темава? : )

Aк не ви чинит - не доаѓајте : )

Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
Папарацо, со тебе за мангуплуци ќе си ги мериме некогаш вонсезонски, кога ќе дојдам. Ете, Андроник ќе биде судија :)
Batulec ne mi bese to muabetot neznam kolku svati! jas bas strikno napomenav deka nema veze koj kolku prostal i sl, ama nikakva veze! tuku koj so ima vo glata ;). A jas sapeta da go zamaram za merenje manguplaci nema sansi, edvaj cekam da se vratam mkd i da se razveselime ko luge so bratot ne go imam videno dolgo vreme ;) Ako si za dojdi i ti na skara pa da prajme muabetiti ko ljuge i da razgovarame za razvivanje na turizam i stocarstvo i za vonzemjani i so ti dusa saka :smir:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Batulec ne mi bese to muabetot neznam kolku svati! jas bas strikno napomenav deka nema veze koj kolku prostal i sl, ama nikakva veze!
Има. Знаеш зошто? Затоа што критериумите за било што во животот се градат врз основа на искуството. Исто е и со одењето на одмор :)
A jas sapeta da go zamaram za merenje manguplaci nema sansi, edvaj cekam da se vratam mkd i da se razveselime ko luge so bratot ne go imam videno dolgo vreme ;) Ako si za dojdi i ti na skara pa da prajme muabetiti ko ljuge i da razgovarame za razvivanje na turizam i stocarstvo i za vonzemjani i so ti dusa saka :smir:
Нема проблем, само вонсезонски да е :smir:

Член од
3 јули 2008
Мислења
248
Поени од реакции
8
ne mi e jasno so i se turvite na VeS sea i godinite nemet vrska vie ak najdovte na vakvi temi da se zamarate dokazvite kolku imate vo glata. I da sigurni ste deka site ohrigani se takvi? a za morinjava bidena sum na mnogu mesta i ne gleam poseben filing vo to. Ohrid si e Ohrid biser na Makedonija a i da prasate nekoj od Danska Svedska i kaj bilo site se bideni ili imet slusnato. I ne vregajte mnogu poso nemat vrska dali si od ohrid ili od skopje imat nopaci i kaj nas i kaj vas. ak ne vi se svigat nesto ne idajte poso ne zivejme site od vasite pari ne e samo turizmov ovde a bas vecerva mnogu skopjani sretnav. :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom