Гламстик - Секс Прашања

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
PLSSSSSS
Srcki aj pls ako moze da mi kazete nekoja ubava poraka za rodenden, deneska mu e na de4ko mi??? aj pls srcki ste mwa mwa

Коментар: pisi ajde vecer ke se ebame i sreken rodenden :pos::pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lyn

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Лилеееее, пред некој ден, седнав на штрафцигер еј, на штрафцигер. Ми влезе, ме скина, што да правам сега, охххххх, како ќе го убедам дечко ми дека сум невина.

Земи моторцангла и замотај ја пак:tv::tv::tv::tv:

Н

'Никола'

Гостин
Знам дека изгледа смешно, и јас кога читам се смеев на некои, но ако се погледне големата слика на сето ова, воопшто не е за смеење. Па до каде појдоа децава, што е ова. Во какво општество утре ќе ги растеме децата, како ќе ги пуштиме на училиште, или на улица да си играат. Ќе треба да живееме со страв дали ќерката ќе се врати дома "скината", а ти си ја пратил до продавница да ти купи цигари..:uvo:

Па не сме сите Чак Норис, да можеме да и ја вратиме невиноста.:pos2:

Шала настрана, не чини ова...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Знам дека изгледа смешно, и јас кога читам се смеев на некои, но ако се погледне големата слика на сето ова, воопшто не е за смеење. Па до каде појдоа децава, што е ова. Во какво општество утре ќе ги растеме децата, како ќе ги пуштиме на училиште, или на улица да си играат. Ќе треба да живееме со страв дали ќерката ќе се врати дома "скината", а ти си ја пратил до продавница да ти купи цигари..:uvo:

Па не сме сите Чак Норис, да можеме да и ја вратиме невиноста.:pos2:

Шала настрана, не чини ова...
Шала на страна... треба да се седне и да се разговара со децата. Кога некој на форум трола дека не треба да се гледаат Американски филмови и животот да се сваќа дека е бајка, 99% му се смеат и му викаат дека е заостанат.

Е ова се придобивките од Западниот начин на живот, уживајте.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
е да бе секад Западот е крив што кај нас се појавуваат вакви дегенерици... демек таму нема нормални луѓе... ако ти работи свеста ќе ги примаш само добрите карактеристики ако не биди си жртва :toe:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.430
Поени од реакции
6.076
замислете гламстик има повеќе фанови од кајгана на фејс...нешто не е во ред со државава....и уште потрагично на „македонска страна само за женскиот пол’’ најдов мушки фанови....

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
уште да беше вистина ова :uvo: искрено ич не верувам.......сега туку влегувам во гламстик гледам сестра ми зачленета :kesa: да чукнам в дрво не дај боже тоа нешто

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
уште да беше вистина ова :uvo: искрено ич не верувам.......сега туку влегувам во гламстик гледам сестра ми зачленета :kesa: да чукнам в дрво не дај боже тоа нешто
а сестра ти зачленета ...
а се смееш пред неколку поста колку била јака за сеир странава ...

епа баш затоа го пишав постот напред ... чукнете се у глава свестете се ...

може и на сестрати сеир си мааш, утре ќе имате и ќерки, свестете се какво општество градиме и кои вредности треба да ги негуваме :toe:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ама како што реков ич не верувам во овие срања. се собрале 10-20 деца со различни никови зачленети и пишуваат глупости. не можам да поверувам ова да е вистина нема шанси некој да ме убеди дека е вистина:toe: до толку ваљда немаме во држава

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
ама како што реков ич не верувам во овие срања. се собрале 10-20 деца со различни никови зачленети и пишуваат глупости. не можам да поверувам ова да е вистина нема шанси некој да ме убеди дека е вистина:toe: до толку ваљда немаме во држава
има 5000 + фанови на ФБ ... сеуште мислиш дека се само 10 души кои се ладат?...
а тие 5000 од кои повеќето малолетни и повеќето девојчиња читаат ...

ај да читаа некои корисни морални работи ... ама ова што е .. и патем кој се одговорни за оваа веб страна ?

и пази ги и провокативните слики од членови на ФБ, замислете се сите кои сеир терате на страната дали у иднина сакате да ги видите вашите ќерки и сестри „толку напредни“ во своите 12-16г. :uvo:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
е да бе секад Западот е крив што кај нас се појавуваат вакви дегенерици... демек таму нема нормални луѓе... ако ти работи свеста ќе ги примаш само добрите карактеристики ако не биди си жртва :toe:
Јас колку што сум информиран, вакви дегенерици (што ги нарекуваш ти) нема во Источна европа. Или и да ги има, никој не прави мултимилионски филмови за истите и да го промовира тоа “лошо друштво и влијание“ како нешто најмодерно, најдобро во остатокот од светот.

И не велам дека таму нема нормални луѓе, баш напротив, кај нас овие девијантни појави се далеку поприфатени од онаму од каде што доаѓаат.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.430
Поени од реакции
6.076
Пред да знаеш дека сестрати е фан

е за ова барав линк да се посмејам :pos2::pos2::pos2::pos2: фала на тој што ја отворил темава :vozbud::icon_surp:icon_surp
од кога дозна дека сестрати е фан:

:kesa::kesa::kesa:....

Тоа ти е Македончето...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Пред да знаеш дека сестрати е фан

од кога дозна дека сестрати е фан:

:kesa::kesa::kesa:....
не знам дали си глупав или глупав се правиш (извини на изразов)
нели гледаш дека реков: ТУКУ сега влегувам и гледам дека сестра ми е зачленета. НЕ ДАЈ БОЖЕ НЕШТО ТАКВО......... што значи дека не е зачленета туку се зафркавав дека ми е смешно и викам замисли сега сестра ми да е зачленета. гледам слабо хумор овде одма реакции. сум заборавил да пишам „ЗАМИСЛЕТЕ сега да е сестра ми’’ и вие се живо за готово земате :uvo: па дај малку

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.430
Поени од реакции
6.076
а извини извини. A рече сестра имаш а :). поздравија

:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom