Ги баталувам цигарите!

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Се приклучувам кон акцијата: откажување на цигарите!

Од денес решив да пробам да ги откажам. Цел ден само 2 цигари испушив во временски интервал од 5 часа.

Се одвикнувам од навиките „цигара уз кафе“, „цигара после јадење“, „цигара после 45 минути или 1 час“.
Наместо цигара ќе каснам некое овошје, благо и слично. Значи денес местото за пушење го гледам одбивно во случајов мој терасата, наместо да одам на тераса идам у кујна и земам нешо за грицкање, јадење, пиење и сл. Цигара никако!

После ќе идам у град без цигари нормално, ќе понесам доволно пари, за да неам за цигари.

Непушам више бе....

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Се поштуе бе.

Браво водка имаш поддршка од мене. Заеби цигари, не чинат.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Водка дефинитивно ќе се откажеш од купување цигари, ама од пушење НЕ....јас пробав вака и почнав да гребам:pos:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Водка дефинитивно ќе се откажеш од купување цигари, ама од пушење НЕ....јас пробав вака и почнав да гребам:pos:
Им кажав на сите, ако се гребам цигари да не ми даваат ни под разно. :)

И овде ќе спомнам, ако ви се гребам цигари, не ми давајтеееее.... :nenene:

Член од
23 јули 2007
Мислења
166
Поени од реакции
2
vodka i jas go imam istiot problem aj ako ti uspee ,ke go kazes receptot i jas da go primenam samo napred nadezta posledna umira:helou:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Рецептот е силна волја, поддршка од другите, и секако да не ги изневериш сите што си им рекол дека ќе престанеш да пушиш.

Ја се водам кон ова. :wink:

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
ma ni se otkazuvam nitupak sum probal pusam veke 5 god i ne sum probal da otkazam od cigari.a planiram.ne znam koko bi izdrzal.ama moze posle ovie idei da probam da vidam kako ke odi.ako se otkazam imate site pienje od mene.

Член од
23 јули 2007
Мислења
166
Поени од реакции
2
ubavo i ja gi otkazuvam veke 2 god. no nikako ne biva ama kaj i da e ke bide.

SEX,DROGS AND ROCK&ROLL

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Го молам другарот Мистичен да произнесе пред народов до кај е.
Пушит цигари, или пак не?

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Не се откажувам,ниту па планирам да се откажам.Ке си пушам додека умрам од рак на белите дробови,а кога ке одам во пеколот ке се гребам од Луцифер:pos2: :pos2::pos2::pos2::pos2:

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Пушам фор соу лонг, сум ги откажал еднаш, на два дена ко имаф проблеми со дишењето лол. Сега вејче 2 години и пред мојте пушам, задоволство ми е да кажам дека: ноу веј да ги откажам =О

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Инаку заборавив да спомнам...подршка за господинот што сака да ги откаже.Со срека.Мислам,ти треба волја ама неможам да кажам "со волја" нели:pos2:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Gi otkazav veke mesec:nesvest:

Како ја доби желбата да ги откажеш?
Би ги откажала,но желбата никако да ми се појави,а сите елементи од организмов ми се за ремонт.Сакам да сакам да ги откажам:(

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
kako da gi otkazam, site drugari pusat.....eden mesec ne pusev mnogu ubavo mi bese ne osekav nikakakva potreba da zacurum, ama edna ve4er se ispokarav so moite + petok pievme so drugarite i togas pak gi zaterav i uste si trae ...... ami so ke pram koga ke dojdat ispitite, steki ke letaat

Kajgana Shop

На врв Bottom