S
smart ass
Гостин
Фуере нема врска,он си е настрана...вие требаше да загазите на коче и фалангата...ама страв ви беше.Да не го мавнам Фуере па да ме тужат да дискриминација кон евреите.Ѓеј џо нинџа скриен у туѓа парада.
Фуере нема врска,он си е настрана...вие требаше да загазите на коче и фалангата...ама страв ви беше.Да не го мавнам Фуере па да ме тужат да дискриминација кон евреите.Ѓеј џо нинџа скриен у туѓа парада.
Како немаше парада,имаше марш=парада...само не воена туку против дискриминацијата вклучувајќи ја и сексуалната малцинска група Т.Е гејој ахххх си реков има мажи кои ќе решат вакво нешто да не се повтори ама НЕМАШЕ НИ ЕДЕН...Пи**И
Признајте и готово+коче беше таму и уште 30-сетина гејови...фаланга:pos2::pos2:
Како да не знаеше дека ќе биде Фуере од самиот почетокДа не го мавнам Фуере па да ме тужат да дискриминација кон евреите.Ѓеј џо нинџа скриен у туѓа парада.
ајде ти лично објасни ми ги разликите...и геј парадата е против нивното дискриминирање чим имаше гејови фаланга значи Е ГЕЈ ПАРАДА??марш против дискриминација =/= геј парада , не е ни блиску.
Геј парада, улично парадирање за искажвање на гордоста да се биди педер/лезбејка.http://www.a1.com.mk/video-home.asp?VideoID=1143
Ај кликензи сите што викаат дека била геј прајд.Ова повеќе молење за помош.
Ете погоре убо објаснав.ајде ти лично објасни ми ги разликите...и геј парадата е против нивното дискриминирање чим имаше гејови фаланга значи Е ГЕЈ ПАРАДА??
ама ајде ти како замислуваш марш против дискриминација??
И тоа не е знак за нееднаквост.
Правило си е правило кодекс, колку е не правилно или не ќе суди историјата. Јас би рекол дека хомосексуалноста е идеологија која што сака да се прикаже како нешто нормално, секојдневно, многубројно :nenene:.Битно земавте пушките и дигнавте востание против хомосексуалците..
Кренавте џева за ништо! Вие најдовте да демагогирате и да ширите лажни идеолошки правила зацртани во вашите глави. Да плукате по луѓето ради нивната сексуална ориентација.
А кој го прај тука спротивното ?Т-О-Л-Е-Р-А-Н-Ц-И-Ј-А
Најдобар показател за тоа колку сме критични кон другите е нивото на толеранција што го поседуваме. Да бидеме толерантни значи да ги прифатиме другите личности, да им дозволиме да бидат такви какви што се, да живеат и да се изразуваат целосно како уникатни битија.
Толерантноста го задушува гласот на “критичарот” во нас и вели:
“Живејте и оставете ги другите да живеат.”
Да плукаме по јавното куродрвење на педерите. Зошто? Затоа што ако си геј немора да си фејмс па да искачаш јавно на телевизија и по улици да парадираш. Едноставно тоа не те прави геј. Биди си геј, стрејт, би, уана би по дома у кафич у диско на тераса у кревет кај сакаш. Ама искачање јавно со тоа срање, и двеста камери и обезбедување околу нив не е океј. Шо со тоа? Кур до колена нема да им израсне, само јавно ќе се експонираат. Епа извини али да ви го наебам нехомофобското размислување кога не размислувате на малите деца кои секојдневно ги гледаат гадовите и кои можеби ќе речат Еј сакам да сум како нив..... Ваљда ти сега како шеснаес годишна те боли уво за тоа, ама незнам дали ќе бидеш горда мајка кога твојот син ќе го дрка на Боки тринаеска. Па ќе те видиме тебе што НЕхомофоб ќе бидешБитно земавте пушките и дигнавте востание против хомосексуалците..
Кренавте џева за ништо! Вие најдовте да демагогирате и да ширите лажни идеолошки правила зацртани во вашите глави. Да плукате по луѓето ради нивната сексуална ориентација.
Секоја чест хомофоби, Браво ...
Да ќе живеам и нека ме остават и они да живеам без да го гледам раширениот кочо на телевизија“Живејте и оставете ги другите да живеат.”
То е наше противење на нивно мешање во нашиот живот.Не, баш напротив, би излегол на „контра-протест“ доколку се одржи парадата243 53.52%