Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.279
Коче за претседник на педерите !!Еден педер и ниту еден на контрапротест :pos2:Кочо закон!
Коче за претседник на педерите !!Еден педер и ниту еден на контрапротест :pos2:Кочо закон!
Не бев на контрапротест си го бркав бизнисот си го гледав животот, никаде немам изјавено дека ќе присуствувам на контрапротест ниту пак дека ќе тепам педери, и си го одржав зборот ниту присуствував на контрапротест ниту пак тепав некој педер.Буци пази ти да не окркаш некаде во темнотоНе им ја мисли толку,глеј си за себе.
Туку не кажа ти како помина на контрапротестов?Вака како најагилен плукач на се,сигурно имаш импресии од денешниов ден,повели искажи ги
![]()
О!Не бев на контрапротест си го бркав бизнисот си го гледав животот, никаде немам изјавено дека ќе присуствувам на контрапротест ниту пак дека ќе тепам педери, и си го одржав зборот ниту присуствував на контрапротест ниту пак тепав некој педер.
Па да плаче меееее ме тепаа, меееееееее ме дискриминираа.
И добро е што те гледам весела дека нема никој ќотек јадено ама иднината ќе покаже дали и понатаму ќе биде така.
Ај те молам, да ми најдеш кој и каде го рекол ова? (плус, на овие температури... :pos2: )Ко зедов да коментирам прв пат на темата, педерите имаја најавено дека ќе шетат по улица со голи газој.Јас обеќав дека ќе мавам.
Толеранција нема ни во Холандија. И самата амбасадорка на Холандија го кажа тоа. Нема да ја има ни овде. Ако успех е тоа што Кочо парадираше на плоштад со бајрак... не знам што да речам.Т-О-Л-Е-Р-А-Н-Ц-И-Ј-А[/URL]
На шо контра бе, парада немаше, како можи да има контра настан на нешто шо не се случило ?О!
Ова закана бе буци ?
Кешки да имавте муда да излезете на контра.![]()
Ај те молам, да ми најдеш кој и каде го рекол ова? (плус, на овие температури... :pos2: )
Вие под парада подразбирате рио-карневал?
Еве од овогодинешната парада во Софија фотка.
Не се заканувам и понатаму не мислам да тепам некој педер освен во самоодбрана, а лезбејка уште помалку. Само ги предвидувам текот на настаните кои што ќе следуваат. Види во едно идеално западно нехомофобично толерантно опшество има претепувања и убиства на хомосексуалци, додека пак кај нас заостаната диво опшество но никој ниту ги претепува ниту ги убива.О!
Ова закана бе буци ?
Кешки да имавте муда да излезете на контра.![]()
Имаше и повеќе титови сили, имаше и повеќе амбасадори односно луѓе коишто не припаѓаат во ниедна ранлива група (да потенцирам хомосексуалци)...
Јас очекував 10 хомосексуалци да видам, 20... ама Кочо бе? Ма дај молим те. Кочо дава изјава, Кочо држи бајрак, Кочо има на рамо натпис секјурити...
Се надевам се убедија и странците дека нема вода во тој бунар па ќе не остават на мира веќе.
Не бе, ништо од тоа. Ти викам, Кочо држи бајрак и трча по случајните минувачи, у стилу не се плашиме од вас, Кочо дава интервју за А1 и Телма, Кочо на рамо секјурити (обезбеџење демек), Кочо со натпис кај титовите млади сили "педери одете си дома"... секаде Кочо. Боринг.Само мали инсерти гледав па не знам, Ром барем еден имаше?
Се разбираме? :back:Од Хелсиншкиот комитет за човекови права велат дека нивниот марш не е никаква геј парада туку едно големо не за омразата, дискриминацијата и насилството.
„Ние живееме во демократска држава, која едноставно мора да ни обезбеди ваков начин на изразување на ставови. Нема зошто да се плашиме“, рече Кочо Андоновски, МАССО.
„Треба да се бориме за толеранција на религиска основа, расна, толеранција за различни идеи, сексуална ориентација, други однесувања и секоја форма на толеранција“, вели Симоне Филипини, амбасадор на Холандија во Македонија.