S
smart ass
Гостин
Да не го мавнам Фуере па да ме тужат да дискриминација кон евреите.Ѓеј џо нинџа скриен у туѓа парада.
Фуере нема врска,он си е настрана...вие требаше да загазите на коче и фалангата...ама страв ви беше.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не го мавнам Фуере па да ме тужат да дискриминација кон евреите.Ѓеј џо нинџа скриен у туѓа парада.
Како немаше парада,имаше марш=парада...само не воена туку против дискриминацијата вклучувајќи ја и сексуалната малцинска група Т.Е гејој ахххх си реков има мажи кои ќе решат вакво нешто да не се повтори ама НЕМАШЕ НИ ЕДЕН...Пи**И
Признајте и готово+коче беше таму и уште 30-сетина гејови...фаланга:pos2::pos2:
марш против дискриминација =/= геј парада , не е ни блиску.
http://www.a1.com.mk/video-home.asp?VideoID=1143
Ај кликензи сите што викаат дека била геј прајд.Ова повеќе молење за помош.
ајде ти лично објасни ми ги разликите...и геј парадата е против нивното дискриминирање чим имаше гејови фаланга значи Е ГЕЈ ПАРАДА??
ама ајде ти како замислуваш марш против дискриминација??
И тоа не е знак за нееднаквост.
Битно земавте пушките и дигнавте востание против хомосексуалците..
Кренавте џева за ништо! Вие најдовте да демагогирате и да ширите лажни идеолошки правила зацртани во вашите глави. Да плукате по луѓето ради нивната сексуална ориентација.
Т-О-Л-Е-Р-А-Н-Ц-И-Ј-А
Најдобар показател за тоа колку сме критични кон другите е нивото на толеранција што го поседуваме. Да бидеме толерантни значи да ги прифатиме другите личности, да им дозволиме да бидат такви какви што се, да живеат и да се изразуваат целосно како уникатни битија.
Толерантноста го задушува гласот на “критичарот” во нас и вели:
“Живејте и оставете ги другите да живеат.”![]()
Битно земавте пушките и дигнавте востание против хомосексуалците..
Кренавте џева за ништо! Вие најдовте да демагогирате и да ширите лажни идеолошки правила зацртани во вашите глави. Да плукате по луѓето ради нивната сексуална ориентација.
Секоја чест хомофоби, Браво ...![]()
“Живејте и оставете ги другите да живеат.”![]()
Не, баш напротив, би излегол на „контра-протест“ доколку се одржи парадата![]()
![]()
243 53.52%![]()