Геј бар близу вашето место на живеење

Како би реагирале доколу се отвори геј бар во близина на вашиот дом?

• Би ми пречело

Гласови: 249 56,5%
  • Сеедно

Гласови: 113 25,6%
  • Немам ништо против

Гласови: 79 17,9%

• Вкупно гласачи
    441
Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
па колку што знам нема..можеби и грешам, ако грешам целиот пост ми паѓа во вода :)
Да за жал :)
--- надополнето: Sep 19, 2011 8:38 PM ---
Колку сум информиран, во Скопје има неколку... (?)
Ништо ново постојат од многу оддамна. Но интересно е да се види како се жустрат нашите мажишта со палки и палења во стилот „ако се отвори“. Како и за се друго во оваа земја ништо за чудење се е во столот ЌЕ-идно време од глаголот Лажам.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
samo ne znam zosot nekoi lugje koi imaat visoki pozicii ne si ja priznaat javno svojata latentna homoseksualnost koj i onaka e vidliva kaj narodot
Дали стрејт луѓето излегуваат на телевизија со изјави за својата сексуална определба?
Зошто тогаш би излагале геј луѓето?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
нит има вистински мажи со палки кои ќе палат геј барови, ниту пак има вистински гејови во МК.

Најголем број од нив се гејови ради имиџ а за тие неколкуте шо се оригинал гејој не се исплаќа да се отвара кафеана. Нема математика нема да има промет. Оригинал гејој не пијат, не јадат, сркаат цел ден филџан кафе со вода или ретко некој ќе порача шарен коктел од ликер од јагоди со чадорче така да таква угостителска фирма брзо ќе банкротира.

S

Shellshock nam67

Гостин
Дали стрејт луѓето излегуваат на телевизија со изјави за својата сексуална определба?
Зошто тогаш би излагале геј луѓето?
zasto toa go pravata nasekade vo svet se borat neli za svoite prava i toa po cena na kariera Elton jon i red drugi gi znaes i samiot

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Сите јас што ги посетував се затворија :place:
Чувствувам носталгија кон машките хомосексуалци,кој не го мрзи нека ми ги пише на пп(не е убаво тука да ги издаваме) кафичите што се актуелни.

Благодарам однапред :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
zasto toa go pravata nasekade vo svet se borat neli za svoite prava i toa po cena na kariera Elton jon i red drugi gi znaes i samiot
Тоа си е така, пошо има луѓе кои бараат објаснување за тоа зошто се тие хомосексуалци.
Дали кога седнуваш со некој на кафе го прашуваш шо сексуална опредебла си фура?
Секако дека не.
Што значи дека тоа не е битно за да седнеш со него и да напрајш муабет.

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Оставањето потомство има потреба од два различни полови.
Сакањето и имањето секс имаат потреба само од две индивидуи.
Не гледам како ова е толку тешко да се сфати веќе еднаш!!!
--- надополнето: Sep 19, 2011 8:19 PM ---

Не. И не мешај политика па било каков пример и да сакаш да употребиш.
Хммм... Оставањето потомство има потреба од (1) јајце клетка и (2) сперматозоид. И двете ги има во соодветните за тоа банки. Сурогат мајки одамна праат одличен кеш. Јебеш ти више разни полови. Се' што ти треба (ок, „се' што им треба“) е желба, воља и отсуство на конзервативни сексуално несигурни дегени кои би им се мешале во приватниот живот.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Хммм... Оставањето потомство има потреба од (1) јајце клетка и (2) сперматозоид. И двете ги има во соодветните за тоа банки. Сурогат мајки одамна праат одличен кеш. Јебеш ти више разни полови. Се' што ти треба (ок, „се' што им треба“) е желба, воља и отсуство на конзервативни сексуално несигурни дегени кои би им се мешале во приватниот живот.
Муабетот ми е дека природниот процес бара два различни пола, без разлика дали е од банка донирана јајце клетка или сперматозоид или у домашни услови е правено.
За сите останати случаи станува збори за чувства кои можат да се појават кај било кои личности, без разлика на полот, расата, нацијата, религијата.

S

Shellshock nam67

Гостин
Тоа си е така, пошо има луѓе кои бараат објаснување за тоа зошто се тие хомосексуалци.
Дали кога седнуваш со некој на кафе го прашуваш шо сексуална опредебла си фура?
Секако дека не.
Што значи дека тоа не е битно за да седнеш со него и да напрајш муабет.
ne mora da go prasas se gleda od avion ako nekoj e feminiziran, ne deka imama protiv nivanata seksualna opredelba protiv, samo sepak mislam deka preteruvaat vo neoi raboti kako na primer za brak i posvojuvanje na deca

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
ne mora da go prasas se gleda od avion ako nekoj e feminiziran, ne deka imama protiv nivanata seksualna opredelba protiv, samo sepak mislam deka preteruvaat vo neoi raboti kako na primer za brak i posvojuvanje na deca
Стереотипи дека педерите се феминизирани или лезбејките машкоданки.
Не се гледа ни со лупа кај некои, не па од авион да видиш.
Ама ајде, терај си.
Темава е за геј барови не за посвојување деца и брак. Има соодветни теми за тоа.

S

Shellshock nam67

Гостин
Муабетот ми е дека природниот процес бара два различни пола, без разлика дали е од банка донирана јајце клетка или сперматозоид или у домашни услови е правено.
За сите останати случаи станува збори за чувства кои можат да се појават кај било кои личности, без разлика на полот, расата, нацијата, религијата.
dali kaj zivotnite gledas homoseksualnos bas me interesira
iako se zivotni sepak imaa oset za nekoi raboti sto e masko a sto zensko greska ne pravat

S

Shellshock nam67

Гостин
Стереотипи дека педерите се феминизирани или лезбејките машкоданки.
Не се гледа ни со лупа кај некои, не па од авион да видиш.
Ама ајде, терај си.
Темава е за геј барови не за посвојување деца и брак. Има соодветни теми за тоа.
samata biogeneza samio visak na zenski hormon gi pravi toa sto se , i da da se izjasnam konkretno za temava
sum protiv gej barovi doma neka pravat sto sakaat ama nadvor ne ipak ima deca koi pogresno mozat da svatat sto e toa normalno

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
dali kaj zivotnite gledas homoseksualnos bas me interesira
iako se zivotni sepak imaa oset za nekoi raboti sto e masko a sto zensko greska ne pravat
Сосем си во криво. Извини.

Повеќе од 1500 (илјада и петстотини) животински видови се веќе фатени на дело како се педеришат (или лезбеишат - или кој и да ти е покејф пејоратив)

Бујрум линк: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom